Ik denk dat iedereen, in elk geval de meeste vrouwen, weleens last hebben van de ‘afwijking’ die ik in deze blogpost ga beschrijven. Om voor mezelf te spreken, ik heb regelmatig een periode dat ik helemaal gek ben van een bepaald iets. En dat kan van alles zijn. Een bepaalde kleur, een print, vorm, een soort fotostijl, name it!

Ik ben alweer een tijdje gek op zebraprint en angel wings! De zebraprintgekte begon al een tijd geleden. Verder heb ik wat spulletjes in huis met zebraprint. Ik ben overigens wel kritisch: Ik vind niet alle zebraprint mooi. Een opsomming van mijn zebraprint items.

  • Douchegordijn – Toen ik deze bij Xenos zag, was ik gelijk verkocht!
  • wc-borstel – De houder is in zebraprint, de borstel zelf niet. :-)
  • iPhone hoesje – Lang geleden voor € 3 bij Kruidvat gekocht.
  • Ring – Heb ik al zeker anderhalf jaar, een keer gekocht op eBay.
  • Verschillende soorten ondergoed met zebraprint.
  • Satijnen bandana voor Bas.
  • Verschillende shirts, een rokje en twee leggings met zebraprint.
  • Riem met zebraprint, al draag ik dit weinig.

Het is niet dat ik zebraprintspullen verzamel, maar het bekende zwart met witte printje oefent wel een grote aantrekkingskracht op me uit! Met kleding ben ik overigens wel kieskeurig: Ik draag weinig dessins en vind het al snel te druk.

Een andere voorliefde is die voor angel wings, oftewel vleugeltjes. Ik heb bijvoorbeeld oorbellen met vleugeltjes. Ze waren voor eBay-standaarden duur, maar zó mooi! Volgens mij is het ook echt zilver, ze blijven mooi.

Ook heb ik een ketting met vleugels en een two-finger ring met een vleugel die ik ook op eBay heb gekocht en waar ik superblij mee ben. Ik heb ze beide al vaak gedragen. De ketting kun je hieronder zien, ik vind ‘m heel apart. Hij was, net als de vleugel oorbellen, ook wat duurder dan wat ik normaal op eBay uitgeef, but all worth it!

Ketting met vleugels