Zo, weer op zondag voor de verandering. Ik had ‘m de hele dag al uit lopen stellen en vanavond was ik zo moe dat ik dacht: “Laat maar, morgen weer een dag.” Uiteindelijk toch maar even gedaan, ook al is het maandag en had ik al op bed moeten liggen, maar het kan maar gedaan zijn! Deze week ging ik shoppen met m’n moeder, naar de dierentuin met een vriend en weer eens een middagje naar m’n vader.

1 augustus

Ik zag deze krijttekening op de stoep. Ik denk dat het werk is geweest van kinderen, maar het zag er een beetje uit als zo’n tekening die je in crimeseries ziet. Het kan ook zijn dat degene die het getekend heeft, vond dat iedereen een vloer moest kopen bij de winkel waar ie voor de deur zat. Zal mij benieuwen of dat aan zal slaan. :-)

Tekening op straat

2 augustus

Ik vond dat ik wel een pizza verdiend had! Ik eet niet vaak pizza, maar als het een keer gebeurt, ga ik op dinsdag, omdat ze dan goedkoper zijn bij het restaurant waar ik altijd heen ga. De menukaart hoef ik nooit te bekijken.

Behalve dat ik altijd naar dezelfde pizzeria ga, heb ik ook al jaren steevast dezelfde pizza. Als ik binnen kom, word ik dan ook verwelkomd met: “Hé! Pizza tutti-frutti?” Yep! En hij smaakte, zoals altijd, weer uitstekend!

Menukaart van de pizzeria

3 augustus

Hier heb je al kunnen lezen over m’n dagje Diergaarde Blijdorp. Op onderstaande foto een muur met zebraprint! Zoiets wil ik ook wel in huis!

Zebraprint-muur

4 augustus

Deze maakte ik op de terugweg van een wandeling. Toevallig was ik eerder in diezelfde straat al twee politieauto’s met zwaailichten tegengekomen en volgden er nog twee ambulances. Wat er gebeurd is, weet ik niet, maar omdat ik het stom vind om te gaan kijken als er iets gebeurd is, richtte ik me op wat anders, zoals deze grappige slogan met hilarisch plaatje op een busje.

Bestelbus met grappige opdruk

5 augustus

Vrijdag heb ik niet veel bijzonders gedaan: Fietsen, achter de computer hangen en veel lezen. De avond ervoor was ik naar de bieb geweest voor nieuwe boeken, dus ik had weer leesvoer. Ook had ik een leuk tijdschrift gekocht. Zowel het blad als het boek heb ik nog niet uit, maar ik lees elke keer een stukje. Verder valt er over deze foto weinig te vertellen.

Nieuw leesvoer

6 augustus

Zaterdagmiddag was ik bij m’n vader en dit is een vogelhuisje wat aan de veranda hing. Een leuk huisje en door de manier waarop hij op de foto staat, lijkt het een echt huis, omdat je in eerste instantie niet ziet dat ie hangt.

Grappig vogelhuisje gespot bij m’n vader

7 augustus

Op de één of andere manier vind ik het, als ik net op bed lig, de beste tijd om apps uit te proberen en nu had ik Instagram erop gezet en testplaatjes gemaakt, waaronder deze. Instagram is ‘t niet voor mij.

Tribal tattoo op mijn pols

Tot zover weer. Ik ben benieuwd wat komende week brengt. Niet alleen staan de zomerfeesten op het programma, ook wordt overal voorspeld dat het heel slecht weer gaat worden, dus veel buitenactiviteiten zal ik niet doen.