Weer een week voorbij en ook een dag te laat met bloggen. Gistermiddag liep de planning iets anders, waardoor ik na m’n rondje fietsen pas uren later thuis was. Toen was ik moe en ben ik gelijk naar bed gegaan. Deze week sowieso weinig geblogd. Ik wilde wel, maar had totaal geen inspiratie. Die Angel Wings & Zebraprint post had ik nog wel geschreven overigens.

Deze week heb ik niet veel meegemaakt, ik heb films gekeken, maar nauwelijks een boek aangeraakt, ik heb me veel verveeld, veel gewandeld en uiteraard ook veel gefietst. Ik kan me niet voorstellen dat die hele week voorbij is gegaan zonder iets wat de moeite waard was om te onthouden, maar ik weet het écht niet!

maandag 15 augustus

De vorige Weekly Snaps heb ik dinsdag pas geschreven, maar ik begin bij maandag. Omdat ik die dag meerdere foto’s heb gemaakt, plaats ik er één van Micky die ik leuk vind. Hij is gemaakt met Hipstamatic en hij zat gebiologeerd naar buiten te staren.

Micky in de vensterbank

donderdag 18 augustus

Ik heb een nieuwe hobby gevonden en de naam is Loopcam. Een app waarmee je gif animaties kunt maken. Dit is Molly die bij me op de bank lag en zoals ik de animatie gemaakt heb is ‘t net of ze aan het headbangen is. :-)

Animatie van Molly

vrijdag 19 augustus

Nog een animatie, maar dan met Bas. Ik vind ‘m wel schattig! Nog een tip trouwens: Als je op de site van Loopcam kijkt, vind je daar pagina’s vol animaties. Zitten hele mooie tussen! ik wil ook meer met Loopcam gaan doen, maar tot nu toe heb ik weinig bijzonders gemaakt.

Animatie van Bas

zaterdag 20 augustus

Deze tekst vond ik hilarisch! Sinds een paar dagen staat ie op het fietspad over de Merwedebrug, waar ik tijdens m’n fietsrondje langs kom. Er is blijkbaar sprake geweest van een wedstrijd, want behalve deze leus, stond de halve dijk vol met krijtteksten en afstanden.

Een panoramafoto van de Merwede, gemaakt met AutoStitch, genomen vanaf de Merwedebrug. Links Gorkum en rechts Sleeuwijk. Ik heb de foto overigens achteraf bewerkt, zo vond ik ‘m net iets aparter. Ondanks dat ik elke dag over de brug kom, blijf ik het een mooi uitzicht vinden!

De Merwedebrug! Ondanks dat ‘t een simpele foto is, vind ik hem mooi. Overigens lijkt ‘t alsof ik deze foto tijdens het fietsen heb gemaakt, maar dat is niet het geval, ik rijd vaak met één hand aan het stuur, maar wil niets in m’n handen hebben.

zondag 21 augustus

Deze foto heb ik gister genomen, toen ik op visite was bij een kennis. Nadat we wat gedronken hadden, vroeg hij of ik wilde eten en dat klonk goed. Dit op de foto is een close-up van een fles ‘Dieselsaus’. Dat schijnt bij de Makro te koop te zijn. Het smaakt kerrie-achtig. Erg lekker!

Dieselsaus. Nooit van gehoord!