Vandaag en blogpost over de laatste dag van het zomerfeest. Ik voelde me niet echt lekker, maar ben uiteindelijk toch gegaan. Van Rochelle wist ik niet of ik de muziek leuk zou vinden, Glennis Grace vind ik een goede zangeres, maar dit zou de derde of vierde keer zijn dat ze op het zomerfeest staat. En een coverband.

Het was in elk geval leuk om foto’s te maken! Podiumfotografie is echt een uitdaging. Werken met omstandigheden die zó snel veranderen dat je je continu aan moet passen. Dat vind ik leuk, ik hou van dat soort uitdagingen!

Ik heb ook drie filmpjes gemaakt, van coverband Caramel, Rochelle en Glennis Grace, die ik wel erg leuk geworden vind en nadat ik ze in een tweet gezet had, kreeg ik van Glennis een reactie, wat ik best tof vond.

Wat ik haast vergeet te vertellen, is dat er morgen 2 van mijn foto’s in De Stad Gorinchem staan. Ik ken iemand die bij die krant werkt en omdat ze die avond zelf geen fotograaf hadden, vroeg ze of ze van mij wat foto’s mocht gebruiken. Toch leuk!

Coverband Caramel zingt ‘Price tag’ van Jessie J.

X-Factor ster Rochelle zingt ‘Nobody’s wife’ van Anouk.

Glennis Grace zingt het prachtige ‘Afscheid’, origineel van Volumia.