De laatste Weekly Snaps is van drie weken geleden. Zoals ik al liet weten, was het voornamelijk een gebrek aan foto’s waardoor ik er een paar overgeslagen heb. Om een blogpost te maken over hooguit twee of drie foto’s is ook niet alles. Van deze week heb ik wel weer het nodige aan foto’s en daarnaast wil ik er ook nog een paar laten zien die wat ouder zijn.

zondag 28 augustus

Allereerst een foto die technisch gezien niet geweldig is, maar wat erop staat, is wel heel mooi. Het is een volledige en dubbele regenboog. Zo zie ik ze niet vaak. Wat ik vooral bijzonder vond, was dat hij als een soort boog over de Merwede spande.

Volledige regenboog

zaterdag 3 september

Deze foto maakte ik vanuit het huis van een vriend. Hier zit je een luchtballon en links de kerktoren in silhouet. De oranje avondlucht maakt het een sfeervol plaatje. Ik had er nog een paar van hetzelfde thema, maar vond deze het leukst.

Heteluchtballon boven de stad

zaterdag 10 september

Deze vond ik heel schattig. Hier ligt Bas bij me op de bank. Toen ik ziek was, heeft hij me de hele week gezelschap gehouden op bed en de bank. Jammer dat hij niet ook boodschappen voor me kon doen! Hoe dan ook, hebben we ons prima gered met een stapel boeken, dvd’s en mijn iPhone. Bas vond het allang best dat ik eens een hele week gewoon thuis bleef!

Samen met Bas op de bank

donderdag 15 september

Deze foto vind ik zo hilarisch dat hij niet mocht ontbreken. Hier ligt Bas op bed en ligt hij met z’n kop op de knuffel, die ik een jaar of wat geleden voor hem heb gekocht. Hij bijt ‘m overigens niet kapot, maar slaapt er graag mee.

Aangezien het ding nogal lange oren heeft, had ik voor de grap één van die oren om Bas z’n kop geslagen. Nu lijkt het alsof hij zelf van die lange oren heeft. En dan ook hoe hij erbij ligt. Echt schattig!

Bas met z’n knuffelbeestje

vrijdag 16 september

Vrijdag ging ik met oma naar een open dag van Villa Pardoes. Mijn oma werkt daar al tien jaar als vrijwilliger en toen ze een tijdje geleden bij mij was, vroeg ze of ik het leuk zou vinden eens mee te gaan. Op de foto zie je de ingang, die uniek is door de wand met dierenbeeldjes. Ook binnen val je van de ene verbazing in de andere. Het is er prachtig en de kinderen die er komen, moeten er vast de tijd van hun leven beleven.

Met oma naar Vila Pardoes

zondag 18 september

Ik heb al vaker een foto geplaatst die ik tijdens m’n fietsrondje heb genomen en dit is er weer één. Ondanks dat ik nog steeds te kampen heb met buikpijn, ben ik vorige week zondag alweer begonnen met fietsen, ik miste het te veel. De foto hierboven maakte ik op de terugweg. De zon brak door en de combinatie met de Merwedebrug en de wolken, vond ik erg mooi.

De tweede foto heb ik ook vandaag gemaakt en zo’n 400 meter verwijderd van de locatie van de foto ernaast. Al maanden valt ‘t me op dat er iets op ‘t fietspad staat, maar ik ga elke keer te hard om het te kunnen lezen.

Ook aan de andere kant van de brug staan twee teksten. Daarvan weet ik nog steeds niet wat er staat, van de tekst aan de Gorkumse kant weet ik het wel. Toch fijn om elke dag te kunnen lezen dat er iemand van je houdt. :-)