Deze heb ik al héél lang geleden beloofd. Om precies te zijn juni. De meeste items die ik in deze shoplog laat zien, zijn al ouder, maar daarom niet minder leuk. Het zijn dit keer alleen sieraden. De meeste gekocht via eBay. Het gros van de productfoto’s heb ik zelf gemaakt, er zijn er ook een aantal uit de objectbeschrijvingen van eBay.

Wat sieraden betreft, heb ik een redelijk specifieke smaak. In het kort omschreven vind ik meer lelijk dan ik mooi vind. Het soort sieraden wat over het algemeen bij bijvoorbeeld een keten als H&M wordt verkocht vind ik meestal niet leuk, al zitten er soms leuke items tussen.

Ik hou van stoer en apart en niet te meisjesachtig. De sieraden die ik koop, zijn eigenlijk nooit echt duur en ook nooit van edelmetalen zoals zilver of goud. Desondanks heb ik van veel items jarenlang plezier, zonder dat ze lelijk worden. Hieronder mijn nieuwe sieraden!

Roze armbandje van Pink Ribbon

Dit is m’n nieuwste aanwinst. Gekocht bij Etos. Een Pink Ribbon armbandje. Ondanks dat ik niet van roze houd, vond ik deze wel leuk. Vooral om de gedachte erachter. Ik heb ook twee roze Pink Ribbon armbandjes van vorig jaar, die draag ik ook regelmatig samen met andere armbandjes.

Rode gevlochten armband

Deze rode armband heb ik inmiddels alweer een paar maanden. Zoals ik al schreef, hebben ze bij H&M soms leuke sieraden. Deze is daar één van. Ik heb best veel van dit soort armbanden, maar een felrode ontbrak nog! Het is een stoere armband en ik heb ‘m al vaak gedragen.

Armbandje met schakels

Ook deze heb ik al even. Deze armband was voor mijn doen redelijk duur. Ik koop eigenlijk nooit sieraden duurder dan € 10 en deze was € 20, maar ik vond ‘m zo mooi! Ik heb hem gekocht bij Bijou Brigitte en het is officieel een heren armband. Hij is van staal en ik draag ‘m bijna elke dag. Ik vind de schakels heel apart: Stoer, maar ergens toch ook elegant.

Armbandje met skulls

Nog een armband die ik dagelijks draag. Deze met skulls komt van Fashionology. Ik had ‘m gezien op een blog en was spontaan verliefd. Toch kocht ik hem niet. Tot ik op een gegeven moment mijn wishlist weer eens afging en zag dat ie afgeprijsd was. Meteen gekocht en inmiddels is hij ook niet meer te koop zag ik later. Geluk gehad!

Gevlochten leren armband

Deze zwarte armband heb ik nog maar een paar weken. Ik kocht ‘m samen met een ketting op eBay. Hij is van imitatieleer en open gevlochten. Hij lijkt op de foto breder, maar is hooguit een centimeter of 3 breed. Door de touwtjes aan te trekken sluit ie om je pols. Ook deze heb ik al vaak gedragen. Ik hou nu eenmaal van afwisseling!

Ketting met een klein doosje

Deze ketting heb ik ook via eBay. Ik heb ‘m al vanaf juni, dus best een tijd. Het is een eenvoudig zilverkleurig kettinkje met een apart hangertje in de vorm van een bewerkt doosje. Het leuke is dat het echt open kan en je er bijvoorbeeld een papiertje in kunt bewaren. Dat doe ik niet, maar het idee is leuk. Hij staat heel mooi, chique best wel.

Layer-ketting met kruisje

Deze heb ik al sinds juni en sindsdien vaak gedragen. Een dubbele ketting van rubberkoord met aan het langste stuk een zilverkleurig kruisje met zwarte inleg en aan het korte stuk wat metalen ringetjes. De ketting valt kort in de hals, wat ik sowieso mooi vind.

Koordketting met kruisje

Nog een ketting met een kruisje. Deze had ik gekocht samen met de open gevlochten armband. Deze bestaat uit een leren koord met een wat ruwer kruisje. Ik hou wel van dat soort sieraden. Deze draag ik momenteel en eigenlijk al sinds het moment dat ie met de post kwam. Je kunt maar ergens blij mee zijn. :-) Overigens ligt ie op de foto dubbel. Dat knoopje zit achterin je nek.

Sideways cross kettinkje

Met het kettinkje op de foto hierboven ben ik héél blij. Ik heb jaren gedacht dat dunne kettinkjes niets voor mij waren. Ik heb ze als kind vaak gedragen en wat ik me vooral herinner, is dat ze altijd in de knoop gingen. Toch vind ik het nu wel weer leuk.

Een kettinkje met sideways cross had ik al op diverse blogs gezien en ik was er weg van. Minpunt was dat je overal de hoofdprijs betaalde, zelfs op eBay. Deze kostte ongeveer € 15, wat ik veel vind voor iets van eBay, maar hij is handgemaakt. Toch blij dat ik het gedaan heb, hij is mooi!

Lange ketting met veertjes

Nóg een ketting van H&M. Ik ben de laatste tijd wat aan het veranderen met kledingstijl. Het hele rauwe alternatieve randje gaat er vanaf en ik merk dat ik nieuwsgierig word om andere stijlen en kleuren te proberen. Zo heb ik onlangs een blazer gekocht en wijk ik regelmatig af van mijn stijl. Deze ketting bestaat uit een lange ketting met veertjes. Ik heb ‘m nog niet vaak gedragen omdat hij niet overal mee te combineren is, maar vind ‘m nog steeds erg mooi. Veertjes zijn leuk!

Ketting met angel wings hangertje

Dit kettinkje had ik ook al in juni en ik heb ‘m de hele maand gedragen. Wederom een dun en klein kettinkje, maar hij is echt heel mooi. Deze heb ik gekocht bij Ydeltuyt en hij is van echt zilver, met een klein hangertje in de vorm van vleugeltjes. Het hangertje valt precies in dat kuiltje wat je tussen je sleutelbeenderen hebt en dat staat mooi. Simpel maar toch ook apart.

Ketting met vleugels

Ik ben echt verliefd op deze ketting. Deze komt via de eBay shop Fallen Saint, waar ik al vaker ben geslaagd voor mooie en aparte dingen. De prijs ligt er iets hoger, maar de kwaliteit is daar naar. Deze ketting is in een wat donkerdere kleur zilver en bestaat uit een schakelketting met twee vleugels. Ik draag deze ketting heel graag.

Oorbellen met grote ringen

Deze oorbellen zijn langer dan wat ik meestal draag, maar niet enorm. Een hanger met een soort rondje, wat daaraan hangt. Beetje lastig uit te leggen, maar ze zijn erg gaaf en ook licht. Zware oorbellen zijn niets voor mij namelijk.

Klavertje vier oorknopjes

Deze schattige klavertjes vier kocht ik rond dezelfde tijd als die erboven. Ik draag altijd oorbellen, maar bijna altijd kleintjes en meestal draag ik dezelfde oorbellen gerust een maand of langer. Deze vond ik echt schattig. Omdat het geen echt zilver is, gaan ze waarschijnlijk niet lang mee, maar daar was de prijs dan ook naar.

Oorhangers met vleugeltjes

Ook deze angel wings oorhangers komen van eBay. Ik heb een tijdje over deze getwijfeld, omdat ik ze eigenlijk te duur vond. Maar na urenlange zoektochten vond ik geen mooiere. De vorm, de grootte, de bewerking. Alles klopte. Uiteindelijk toch maar overstag gegaan en niet teleurgesteld. Volgens mij zijn deze ook van echt zilver.

Oorringetjes met kruisje

Deze oorbellen bestaan uit een roestvrijstalen ring met kruisjes. Ik heb altijd een voorliefde gehad voor dit soort oorbellen, omdat ze lekker compact en makkelijk zijn. Ik draag m’n oorbellen namelijk ook ‘s nachts en zo’n ringetje zit niet in je vel te prikken als je op je kussen ligt.

Lange oorbellen met kruisjes

Ik zag deze in een filmpje van Teske en was meteen weg van de hangers met kruisjes. Meteen op eBay gaan zoeken naar oorbellen met kruisjes en ondanks dat ik dacht dat ik lang zou moeten zoeken, had ik ze al snel gevonden. Ik heb ze nu iets van twee weken en ze al vaak gedragen.

Double finger ring met kruis

Ik ben verliefd op double finger rings! Ik heb er inmiddels een stuk of vijf en ze zijn zo mooi. Deze zag ik ook op een blog en omdat ik toch al een voorliefde voor kruisjes heb, was mijn eerste gedachte: Die wil ik!. Gevonden op eBay voor een klein prijsje.

Double finger ring met studs

Nog een double finger ring die ik inmiddels al een maandje heb en sindsdien vaak gedragen. Hij is heel anders dan de meesten, omdat er niet echt iets bovenop je vingers zit. Als je hem draagt, zie je alleen drie studs, dat geeft een apart effect en het draagt ook gewoon lekker.

Double finger ring met vleugel

Ik geloof dat het inmiddels wel duidelijk is dat ik van ringen voor twee vingers houd. Ondanks dat je het op de foto niet goed kunt zien, is dit er ook zo één. Deze heeft een grote bewerkte vleugel bovenop. Hij lijkt qua stijl veel op de ketting die ik hierboven liet zien en ik draag ze vaak samen.

Deze ring is van H&M en in een heel strak design. Enig nadeel van het gladde grote oppervlak, is dat er wel snel krasjes op komen, maar dat voorkom je toch niet. Gelukkig was hij niet duur!

Ring met een grote ster

Deze ring komt ook van eBay en toen ik ‘m thuis kreeg, was ik best wel verbaasd. Hij was namelijk heel goedkoop en dan verwacht je geen massieve ring van degelijk materiaal. Hij is zwaar, maar daar heb je eigenlijk geen last van. Grappig genoeg zag ik niet veel later ergens precies dezelfde ring in een webshop met een heel ander prijskaartje eraan!