Ik vond het een grappig idee om mijn leukste tweets van de maand te posten, maar aan de andere kant lijkt dat ook wel weer op zelfverheerlijking. Alsof ik vind dat ik zo ontzettend leuk tweet. Anderzijds lees ik de laatste tijd weinig op Twitter en volg ik minstens 70% info-tweeps, dus lastig om de leukste tweets van anderen te laten zien.

Ook twijfel ik er ook over of het leuk is om dit vaker te doen. Maar dan bijvoorbeeld tweets van de week of zo. Ik ben er nog niet uit. Enerzijds wil ik meer vaste items zodat ik altijd wat vulling heb voor bepaalde dagen. Anderzijds ken ik mezelf en vind ik het moeilijk me daaraan te houden. Maar dat zie ik nog wel.

Deze keer toch een Tweets van de Maand met een aantal van de leukste tweets van afgelopen maand, van mijzelf dus. Ook zou ik het geheel graag wat mooier, grafischer weergeven, maar ik weet nog niet hoe. Heb het nu al wel in een grafisch jasje gestoken, maar vind het niet helemaal geweldig en ben er ook veel te lang mee bezig geweest naar wat ik rendabel vind.