Ik loop achter met mijn blog. Ik weet niet wat het is, maar ik kan er de laatste tijd de zin niet voor opbrengen. Voor erg weinig dingen sowieso, maar dat komt wel weer goed. Daarom nu Weekly Snaps van de afgelopen 2 weken. Sowieso heb ik deze weken niet echt veel foto’s gemaakt.

dinsdag 20 september

Ik moest in het Piazza Center zijn om mijn winterjas te laten stomen en omdat het rond etenstijd was, heb ik bij DeliFrance een broodje gegeten. Omdat ik nog steeds last van mijn maag had, kon ik mijn standaard broodje niet nemen, omdat ik rauw vlees niet aandurfde. Het was even zoeken, maar uiteindelijk vond ik iets anders wat er ook mee door kon.

DeliFrance Gorinchem

woensdag 21 september

Mijn nieuwe rode hoekbank! Hij is vorige week woensdag gebracht en ik ben er erg blij mee. Het was even spannend of mijn meetkunsten klopten en of de kleur hier net zo mooi uit zou komen als in de winkel, maar dat was allemaal dik in orde. Een rode leren hoekbank is overigens al 8 jaar een grote wens van me geweest, dus ik kan het nog steeds amper geloven dat deze beauty echt in mijn woonkamer staat!

Mijn rode leren hoekbank

vrijdag 23 september

Weer eens een foto van mij. Ik had m’n nieuwe vest van HEMA aan, waar ik erg happy mee ben. Mijn make-up was die dag ook best goed gelukt. Ik had een oog-look met zwart, grijs en zilver gemaakt. Het lijkt op de foto ook of ik nep-wimpers draag, wat niet het geval is, ik heb van mezelf best lange wimpers en mijn eyeliner is redelijk heftig aangezet.

Selfie met make-up

zaterdag 24 september

Zaterdags staat er in de binnenstad zo’n marktkraam die fruit verkoopt. Voordat je hem ziet, heb je hem al lang en breed gehoord. Als je aan het begin van de stad ‘Verse aardbeiéééééén!!!’ hoort, weet je dat het zover is. Behalve aardbeien heeft ie ook ander fruit. Ik hou ook van frambozen dus sloeg ik mijn slag en kocht een doosje frambozen. Ze waren heerlijk en snel op!

Lekkere frambozen

maandag 26 september

Ouch, that hurts! Nog geen week nadat de nieuwe bank geïnstalleerd was, vond ik er al een lelijke kras op. Precies bovenop de rugleuning en redelijk in het zicht. Gelukkig is hij in het echt minder heftig als dat ie op de foto lijkt, maar je ziet ‘m wel. Cadeautje van één van de katten. Sindsdien sluit ik ze in de keuken als ik voor langere tijd wegga of ga slapen.

Kras op de bank!

woensdag 28 september

Nog maar een paar dagen geleden de ramen gezeemd en toen het de afgelopen week extreem zonnig was zag ik allemaal strepen. Ik ben nooit zo goed geweest in zemen, omdat ik strepen niet zie vanwege mijn slechte ogen, maar met de speciale doekjes die ik al een tijd gebruik, zou je toch streeploos moeten kunnen zemen.

Die kunnen wel een zeem gebruiken

vrijdag 30 september

Deze foto is gemaakt met Simply B&W en de foto was zoals ik hem maakte, eigenlijk helemaal niet zo apart of bijzonder, waarschijnlijk zou ik hem zonder meer verwijderd hebben. Eenmaal als zwart-wit foto heeft ie opeens iets. Gek is dat eigenlijk!

Leesvoer

zondag 2 oktober

Deze foto heb ik gemaakt tijdens het Dordt in Choc evenement, waar ik met m’n moeder was. Dit was een herfstig tafereeltje, gemaakt van chocolade. Het zag er prachtig uit! De zonsondergang zag ik toen ik op de terugweg van mijn fietsrondje op de Merwedebrug reed. Het was lastig deze foto te maken, aangezien er voor de zondag aardig wat verkeer was.

Chocolade huisjes!

Mooi avondrood