Week 40 al, het gaat echt hard! Nog maar 12 weken te gaan en dan is het jaar om! Deze week niet veel foto’s gemaakt, sowieso ook niet elke dag. Desondanks toch wat foto’s bij elkaar weten te sprokkelen. Veel kijkplezier!

dinsdag 4 oktober

Bas op Dierendag. Ik was even bij een vriend geweest, in de winkel waar hij werkt. Bas maakte van de gelegenheid gebruik om wat leven in de brouwerij te brengen, door als een idioot rond te racen.

Daarna was hij best moe. :-) Op de tweede foto staan Micky en Molly kattenmelk te lebberen, lekker dat ze het vonden! Omdat ze maar twee soorten snoepjes lusten en nooit spelen, moet je wat anders bedenken.

donderdag 6 oktober

Deze foto maakte ik vanuit de trein, onderweg naar Dordrecht. Mooi vind ik de wolkenluchten en grappig is ook dat de reflectie van de lamp in de trein parallel loopt met de spoorleidingen, dat geeft een apart effect.

De volgende foto doet een beetje abstract aan en is ook gemaakt in de trein. Tot slot mijn nieuwe Yamaha-jasje. Ik ben er zo blij mee, dat het toch wel een hoogtepuntje van de afgelopen week was, zeker aangezien mijn week verder erg rustig was.

vrijdag 7 oktober

Een foto van Molly met een filter. Ik heb sinds deze week Camera Plus Pro weer in gebruik, maar weet nog niet of ik ‘m in plaats van Camera+ wil gebruiken. Voordeel van deze app is wel dat je een live view van effecten hebt, wat uniek is. Zo kun je het filter aanpassen op de situatie.

Miss Molly!

zaterdag 8 oktober

Deze foto is van gisteren. Ik was donderdag naar AH in Sleeuwijk geweest en tot mijn blijdschap hadden ze weer frambozen. Bakje gescoord en thuis spijt dat ik er niet nog één genomen had. Gister dus tijdens m’n fietsrondje weer naar AH en maar gelijk twee bakjes gekocht!

Frambozen snoepen