Goh, ik ben een keer op tijd! Misschien dat ik mijn leven nog kan beteren. :-) Anyway. Deze week weer het nodige meegemaakt en dat vastgelegd met mijn trouwe iPhone. Ondanks dat de halve wereld in de ban is van iPhone 4S, loop ik nog gewoon met een 3GS rond. Niets mis mee, toch?

dinsdag 11 oktober

De week begon met het goede nieuws dat ik voor een prikkie een wasmachine kon overnemen. Aangezien de wasmachine die ik 8 jaar had, tweedehands en op leeftijd was toen ik ‘m kreeg, kon dat geen kwaad, aangezien ie kuren had. De nieuwe is 7.5 jaar oud en niet veel gebruikt.

Dinsdag kwam ie. M’n moeder had haar buurman gecharterd, een karretje gehuurd en zodoende werd de nieuwe gebracht en hebben we de oude meteen naar de stort gebracht, waar hij met een grote klap in de ijzerwaren container belandde. De nieuwe heeft al wat wasjes gedraaid en ondanks dat ik aan bepaalde geluiden moet wennen, doet hij zijn werk uitstekend!

Mijn ‘nieuwe’ wasmachine

woensdag 12 oktober

Woensdag was het slecht weer en heb ik op de bank gehangen met de beesten. Op de foto zie je Bas en Molly op schoot liggen. Op de tweede foto ligt Molly op schoot, op haar manier. Ze ligt het liefst in m’n nek, met haar kopje bij m’n gezicht. Tot slot mijn zebraprint beker met thee, het boek waar ik in bezig was en linksboven de punt van één van mijn zilverkleurige kussens.

donderdag 13 oktober

De dag ervoor was ik bij Albert Heijn in Sleeuwijk aangewipt en heb ik lekkere dingen ingeslagen, voor zover de inhoud van mijn fietskoffertje dat toeliet. Ik eet bijna nooit warm eten omdat ik een hekel aan koken heb, maar zoiets als dit gaat er wel in. Ik bakte frietjes en at daarbij stoofpeertjes en gehaktballetjes in zoetzure saus.

Etenstijd!

vrijdag 14 oktober

Ik had donderdag besloten dat ik met Bas in Woudrichem wilde wandelen en fotograferen. Ook had ik een afspraak bij de kapper. Daarna naar Woudrichem. Zoals ik wel eens verteld heb, is Bas idolaat van de veerpont. Als we Buiten de Waterpoort lopen, wil hij steevast de steiger op en als er een pont ligt, is hij niet te houden.

Op de derde foto ben ik wel een beetje trots. Vrijdag zou ik in eerste instantie niet gaan fietsen, omdat ik moe was. Uiteindelijk toch gegaan. Het fietsen ging prima en daarnaast heb ik genoten van de meest waanzinnige avondlucht die ik in tijden heb gezien. Deze foto maakte ik bovenaan de dijk in Sleeuwijk.

zondag 16 oktober

Nu het zulk prachtig herfstweer is, wil ik daar volop van profiteren en ga ik elke dag een eind wandelen met Bas, waar meneer natuurlijk uitermate mee in z’n nopjes is. Tijdens de wandeling vanmorgen, schitterende de zon zo mooi op het water.

Meerpaal in zwart-wit