Ligt het aan mij, of gaat die tijd écht zo snel? September was in een vloek en een zucht voorbij en ben je welgeteld aan oktober begonnen, zit je al tegen november aan. Als we in dit tempo door gaan is het volgende week kerst!

Gelukkig is het de afgelopen week prachtig herfstweer geweest. Een lekker zonnetje, strakblauwe luchten en veel imposante wolkenpartijen. Leuk fotomateriaal dus ook! Ondanks dat ik er niet met de camera op uit ben geweest, heb ik wel de nodige plaatjes geschoten met de iPhone, omdat dat praktischer is als je met een hond loopt die denkt dat ie de trein moet halen.

dinsdag 18 oktober

Dit bedoel ik dus met imposante wolkenpartijen. Een tafereel als dit kan ik urenlang naar kijken. Deze foto maakte ik toen ik over ben gevaren naar Woudrichem, om bij m’n moeder op bezoek te gaan. Ik was daar lang niet geweest en heb daar ook gegeten. Het was gezellig. Eenmaal thuis was het al laat, dus heb ik niet gefietst. Ik vond dat blijkbaar een mooi excuus om mijn favoriete laarsjes van een uitgebreide poetsbeurt te voorzien.

woensdag 19 oktober

Dit vind ik zelf een heel sfeervol plaatje. Sinds kort heb ik de app Dynamic Light weer ontdekt. Woensdag was overigens mijn lucky day. Waarom, hoe en wat kun je in mijn vorige blogpost lezen, maar het komt er op neer dat ik de gelukkige bezitter ben van een prachtig suède jasje in de mooiste kleur grijs die ik in tijden heb gezien. Ik scoorde ‘m bij HEMA.

donderdag 20 oktober

Ondanks dat ik begin van de week drie dagen heb verzuimd te fietsen, sprong ik er donderdag weer op. Het was wisselvallig weer en het was even uitzoeken wanneer ik kon gaan zonder risico op een nat pak. Met temperaturen rond de 10 graden is het slecht voor je spieren om nat te regenen, omdat je dan te veel warmte verliest.

Donkere wolken boven Sleeuwijk

zaterdag 22 oktober

Alweer weekend en ook het weer was weer bijgetrokken. Ik maak volop gebruik van dit prachtige herfstweer door lange wandelingen met Bas te maken. Zo heb ik alleen vandaag al zo’n anderhalf uur gewandeld en een uur gefietst. Heerlijk!

Op de foto zie je herfstblaadjes en zonnevlekken op de boom. Ik bedacht ter plekke dat je ook zou kunnen denken dat de herfstbladeren op de grond het licht reflecteren op de boom. Ik vond dat zo’n grappig idee! Tot slot foto’s van Micky en Molly, die ik gisteren maakte.

zondag 23 oktober

Deze maakte ik vanmiddag tijdens het wandelen en ik kon het niet laten om ‘m op Twitter te posten met ‘Mijn nieuwe auto. Nu alleen nog een chauffeur’.

Felrode Ferrari gespot in de stad

Tot zover weer de foto’s van de afgelopen week. Zonder dat ik al te veel beleefd heb toch lekker veel afwisseling en ook een aantal foto’s die er wel uitspringen qua mooiheid. Ik kan weer tevreden een week afsluiten!