Ik ben absoluut dol op rood! Altijd al geweest. Ik vind het een mooie kleur voor bijna alles. Voor meubelsmotoren, mannen met rode t-shirts en natuurlijk vooral voor kleding! Nadeel is alleen dat je tot voor kort nauwelijks aan leuke rode items kon komen, zonder je suf te zoeken.

Dat is inmiddels wel anders, sinds rood terug is in het modebeeld! Desondanks ben ik wel kieskeurig. Alles wat maar een beetje neigt naar rozerood of oranje, valt al af, ik hou niet van roze en een koelere roodtint staat ook niet bij m’n huidskleur.

Een item waar ik superblij mee ben is dit rokje van Bershka. Toen ik deze zag op de webshop, was ik meteen verkocht. Het is een imitatieleren rokje, maar het materiaal is zo mat dat het vrij subtiel is. De kleur is iets donkerder dan op de foto.

rok rood leatherlook

Geen rood item, wel iets waar ik blij mee ben. Blazers vind ik bijna nooit leuk, Toch vond ik deze tof, doordat ie vrij basic is, kan hij goed gecombineerd worden. Deze heb ik met het rode rokje besteld en ik heb ‘m deze week voor het eerst gedragen, gecombineerd met een zwart leren broek, grijs t-shirt en boots. Aangezien ze er ook in andere kleuren waren én niet duur, koop ik misschien nog een felrode.

Zwarte blazer van Bershka

Deze kleur rood vind ik zó mooi! Normaal vind ik alleen felrood interessant, maar dit vind ik ook super. Ik was bij V&D om naar een winterjas te kijken en stuitte op dit shirt van Tom Tailor. Het shirtje valt soepel en is zacht. Vorige week heb ik ‘m al gedragen.

Een item waar ik geen foto van heb, maar wat ik ook onlangs aanschafte, is een felrood topje van Vero Moda, bedrukt met zwarte sterretjes. Naast de kleur rood, heb ik ook een voorliefde voor items met sterrenprint. Twee vliegen in één klap dus!

Rood shirt met print van Tom Taillor

Als je het over écht rood hebt, is het deze lipstick! Hij komt uit een limited edition van Kate Moss voor Rimmel en ik heb twee kleuren uit deze lijn. Een naturel-tint en deze! De lipsticks brengen fijn aan, blijven lang zitten en ruiken zelfs lekker. Ondanks dat rode lipstick bij mij vaak in fases komt, vind ik het momenteel leuk. M’n nieuwe profielfoto is dit keer ook voorzien van red lips.

Rimmel Kate Moss lipstick

Een item wat ik onlangs aangeschaft heb, is deze geur van Playboy. Ik heb al één geurtje uit deze lijn (Play it Sexy) waar ik erg over te spreken ben. Ik was benieuwd naar de nieuwe geur, waarvan ik al zo’n twee maanden geleden wist dat ie in november uit zou komen. Toen ik ‘m bij Etos zag, meteen geroken en gekocht!

Het is opnieuw een zwoele geur zonder erg zoet te zijn. Maar in tegenstelling tot de Play it Sexy, is deze kruidiger en meer geschikt voor de winter. De flacon en het doosje vind ik ook erg gaaf! Ik denk dat ik Play it Spicy misschien ook ga kopen, het zijn lekkere geuren voor een mooi prijsje!

Playboy Play it Rock geurtje

Tot slot dit gevlochten leren armbandje. Ik heb ‘m via eBay besteld, maar nog niet ontvangen, dus even afwachten of ie in ‘t echt ook leuk is! rede en smalle leren armbanden heb ik overigens al in overvloed, maar zo één als deze, had ik nog niet in mijn collectie!

Rood leren gevlochten armband

Hou jij ook van rood?