Een nieuw vast item. Tenminste, als het gaat lukken 🙂 Ik roep weleens vaker iets, maar tot nu toe is alleen Weekly Snaps een blijvertje. Ik zag dit op een andere blog en het leek me leuk ook zoiets te doen. Het is eigenlijk een blog met in het kort opmerkelijke, grappige, bijzondere of mooie gebeurtenissen van de afgelopen week.

Omdat ‘t best lastig is me te focussen dat ik het op moet schrijven als ik zoiets meegemaakt heb, weet ik niet of dat over een week of 3 nog steeds lukt 🙂 Maar ik doe m’n best. Misschien went het wel en gaat het straks vanzelf. Hier de ‘Things’ van afgelopen en dus eigenlijk vorige week. Ik had deze blog trouwens voor afgelopen zaterdag in gedachten, maar toen had ik al wat, vandaar.

Tijdens het fietsen mijn reflectievestje even met m’n mond vasthouden om de rits van de fietskoffer dicht te doen. Staat er midden op de rug een lippenstift kusje.

Gebakken biefstuk ruiken
midden op de snelweg

Zoveel mensen die naar je kijken als je een reflectievestje draagt.

Micky die chagrijnig MIAUW! zegt, op het moment dat een per ongeluk gekatapulteerd ophangclipje hem raakt bij het uitslaan van een theedoek, waar dat clipje dus aan zat.

Bas die er gelijk vrolijk aangehold komt op het moment dat ik het mandje met zijn bandana’s tevoorschijn trek.

Micky die met z’n mond vol zit te miauwen om eten….. terwijl hij daar al mee bezig is.

Een vrouw die met een enorm wit hart op haar rug door de stad loopt, eenmaal dichtbij bleek het zo’n rieten hart te zijn, wat ze waarschijnlijk net ergens gekocht had.

Op Ebay precies dezelfde ‘kistjes’ gezien als die ik vorig jaar bij Scapino had gekocht en die ik bijna elke dag draag. Voor het geval ze écht kapot zijn (dat duurt niet lang meer volgens mij), kan ik ze daar kopen!

Daniel Roos die mijn blogje over zijn optreden in de Nieuwe Doelen van pas geleden geretweet had waardoor ik opeens echt gigantisch veel bezoekers en page-views kreeg op mijn blog.

Ontdekken dat mijn favoriete spijkerbroeken de laatste tijd wel erg los zitten en bedenken dat dat gek genoeg zowel positief (afgevallen!) als negatief (te losse broek is ook niet praktisch) is.

Op de terugweg van m’n fietsrondje in de stad achter een groepje motorrijders aansluiten en net als zij netjes in baksteenverband er achteraan rijden op mijn 1pk fiets.