Ben ik net lekker bezig met dagelijks bloggen, sla ik tóch een dag over! Dit keer kon ‘t niet anders. Ik ben gister de hele middag en avond bij m’n moeder geweest om Windows te installeren en thuis was ik zó moe, dat ik na het checken van m’n mail meteen naar bed ben gestoomd om vervolgens meteen in dromenland te verzeilen.

1 november

Een nieuwe maand, een nieuwe jas. 🙂 Niet dat ik elke maand een nieuwe jas koop! Ik wilde een langere winterjas, naast de korte winterjas die ik inmiddels al zo’n 4 jaar heb. Omdat ik, vooral als het echt koud is, vaak last van m’n rug krijg omdat die onvoldoende warm gehouden wordt.

Zelfs een dikke trui houdt minder kou tegen dan een lekker warme gevoerde winterjas. Omdat de kleur en de maat die ik moest hebben niet meer bij V&D in Gorkum waren moest ik naar elders uitkijken. Na heel wat belletjes bleken ze hem op Rotterdam Zuidplein nog te hebben.

Ondanks dat ik absoluut geen zin had om naar Rotterdam te gaan, uiteindelijk toch gegaan en ‘s avonds tevreden met een mooie rode winterjas thuisgekomen. Lees hier de blogpost over mijn Rotterdam-missie!

Winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam

2 november

Woensdag kwam oma op visite met een goed gevulde boodschappentas met allerlei lekkers, waaronder kant-en-klaar pannenkoeken van Jan, blijkbaar iets nieuws op pannenkoeken-gebied. Ondanks dat zowel ik als mijn fijnproevertje Bas het niet zo voorzien hebben op kant-en-klaar spul en dus ook niet de meeste pannenkoeken uit een pakje, zijn deze wel goed te pruimen!

Behalve dat ze lekker zijn, vond ik de verpakking ook leuk, zo met die tekeningetjes en de plaatjes die er zogenaamd opgeplakt zijn. Zoals altijd werkt de verpakking van een product 9 van de 10 keer ook wel in het voordeel, wat hier zeker het geval is!

Pannenkoeken van Jan

3 november

Beetje een slechte foto, maar wel grappig. Ik zat met Bas tv te kijken op de bank, en Bas heeft soms de neiging om zo te gaan zitten kijken dat het lijkt of hij ook tv kijkt. Of hij dat nu ook echt doet of niet, zal ik nooit weten, maar het ziet er wel komisch uit. Op de foto zit hij bij mij op schoot naar de tv te kijken, geen idee meer wat er op was, maar in elk geval niets over dieren. Eerder nieuws of GTST of nog wat anders.

tv kijken met Bas

4 november

Frambozen. Wat ben ik er toch gek op. Afgelopen week weer wat bakjes gescoord bij Albert Heijn en die eenmaal thuis met plezier opgegeten. Vervolgens een foto die je deze week al voorbij hebt zien komen als je me ook volgt op social media, omdat ik hem daar als profielfoto heb.

In Rotterdam had ik haarspeldjes gekocht die ik vrijdag terug ging brengen in ‘t filiaal in Gorkum, omdat ze te slap waren om mijn dikke en zware haar in bedwang te houden. Andere speldjes heb ik niet gevonden, maar ik spotte wel een stoere ring voor een mooi prijsje!

5 november

Bij ALDI een paar leuke panty’s gekocht die in de folder hadden gestaan. Op het plaatje van de aanbieding stond er maar één afgebeeld, dus ik was verrast dat ze ze met verschillende motiefjes hadden.

Zaterdag ging ik m’n rondje fietsen, maar omdat ik laat was doordat ik boodschappen moest doen en de kar nog aangekoppeld was, besloot ik Bas in de kar mee te nemen. je had dat koppie moeten zien, hij was helemaal blij!

6 november

Ik ben een vrouw dus ik hou van multitasken. Ik hou nog meer van multitasken als het gaat om Windows opnieuw installeren, waaraan ik zondag uren heb besteed. De pc van mijn moeder was op sterven na dood en nadat ze al diverse keren had gevraagd of ik haar pc wilde fiksen, ben ik daar gister aan begonnen.

Heel veel open venstertjes