De afgelopen week was rustig. De meeste dagen bestonden uit wandelen, fietsen en veel lezen en achter de computer hangen, met als uitschieter het weekend waarin ik zowel zaterdag als zondag bezoek heb gehad, wat resulteerde in gezellige avonden.

dinsdag 8 november

Het valt me elk jaar op hoe vroeg de Sinterklaaszoetigheden en kerstversieringen al in de winkels prijken. HEMA is er ook altijd vroeg bij. Waar het Sintsnoep in september al in de schappen lag, hebben ze sinds kort kerstspullen, waaronder deze knalroze kunst-kerstbomen! Ook vergadering van de klankbordgroep gehad. Die duurde ruim twee uur zonder pauze!

woensdag 9 november

Bas met vragende blik. Ik zat te eten en dan gaat de show beginnen. Meneer neemt plaats bij m’n voeten, gaat keurig zitten en heft zijn kop op. Inmiddels heb ik geleerd om zijn smachtende blikken te weerstaan, maar ook ik heb mijn zwaktes en soms stop ik hem wat toe.

Zin in snoepjes!

zaterdag 12 november

Allereerst een foto van de Lingehaven. De foto is kleurrijk en dat blauwe bootje past er ook leuk bij. Tijdens dezelfde wandeling, heb ik ook de foto ernaast gemaakt. Het was de manier waarop het licht erop viel dat mijn aandacht erdoor getrokken werd.

zondag 13 november

Ik was naar een vriend geweest en hij zat in z’n maag met een stapel flyers die hij moest snijden, terwijl hij geen papiersnijder had en met broodplank, liniaal en mes aan het klooien was. Ik bood aan de stapel onder mijn papiersnijder door te halen en toen hij ze kwam halen, is hij de rest van de avond gebleven.

Flyers vouwen