Afgelopen week ging ik naar een werkbijeenkomst voor een project van de gemeente, kwamen zowel m’n vader als m’n oma en moeder op bezoek, ging ik naar de kapper en naar het theater en kan ik het woord winterjas inmiddels niet meer horen!

maandag 14 november

De zoveelste ‘Bas ligt op schoot’ foto, maar iets anders heb ik niet van deze dag en maandag was één van de weinige dagen dat er weinig te beleven was. Bij gebrek aan een vent om tegenaan te hangen, is zo’n warm hondje ook best knus om mee op de bank te hangen!

Samen bank hangen

woensdag 16 november

Woensdag naar de kapper voor een oplossing om m’n uitgroei te verdoezelen. Omdat ik juist van mijn zwarte haar af wil, was bijkleuren geen optie. Ze hebben nu het bovenste laagje van mijn haar ontkleurd en er vervolgens een matte kleur opgezet.

Niet alleen oogt het geheel zachter, ook is de uitgroei zelf, waar niets aan gedaan is, nu nauwelijks nog zichtbaar. Ook het blonde deel is weel bijgekleurd, dus ik kan er weer een poosje tegenaan. De extensions zijn nu ook uit mijn haar, nadat ik ze bijna anderhalf jaar gedragen heb.

Speldje in m’n haar

vrijdag 18 november

De jas die ik gekocht had en waar ik zoveel moeite voor gedaan had, is terug. Hij was met een dikke trui eronder in de schouders toch net te strak. Vervolgens een jas bij Wehkamp besteld wat toch geen leuk model bleek te zijn en daarna bij V&D gesnuffeld en verliefd geworden op deze jas van Mart Visser, maar die is te prijzig voor mijn budget! De selfie maakte ik ‘s avonds.

zaterdag 19 november

Ik ging naar de theatershow van Daniel Roos. Was een leuke avond Het leuke van theater vind ik ook dat iedereen netjes gekleed is. Ikzelf heb ook de nodige aandacht aan mijn uiterlijk besteed en heb achteraf geprobeerd een foto te maken, maar echt duidelijk is ie niet.

Ik droeg een zwart rokje bekleed met kant, een shirt waarvan de mouwen en schouders ook van kant zijn, mijn zwart suède laarzen met hakken, een eenvoudige choker en lange oorbellen. Make-up erop en haar opgestoken. Mission complete!