De afgelopen week begon mistig. Zondag en maandag zag je bijna geen hand voor ogen. Verder heb ik het wandelen weer opgepakt nu fietsen minder wordt en kun je onderweg leuke dingen tegenkomen.

Verder was het allemaal vrij rustig en ben ik alleen zaterdag echt weg geweest en ging ik gewapend met een bos bloemen en een mooie kaars naar m’n moeder. Je mag de mensen waar je van houdt best eens zomaar verwennen.

maandag 21 november

Zoals ik al schreef: Mist. Behalve dat ik deze grillig aandoende foto met m’n iPhone heb gemaakt, schoot ik ook een serie met mijn Canon Powershot S30. In de folder van Kruidvat had ik gezien dat ze katten- en hondenbeeldjes van plastic verkochten.

Oma wil al héél lang een rood katje, een echte dus. Ze heeft er vroeger twee gehad en blijkbaar blijft het kriebelen. Als grapje heb ik dit katje gekocht. Heb ‘m nog niet gegeven, dus ik ben benieuwd naar haar reactie!

Bas had een zielig pootje. Ik ontdekte een raar plekje op zijn poot, maar het was geen wondje. Pijn had hij er ook niet aan. Om te kijken of het zou helpen, heb ik er uierzalf in gewreven. Omdat dat vette troep is, heb ik er verband om gedaan. Na 2 dagen hield ik het gezien met dat verband. Ik smeer het er af en toe nog op, maar het lijkt niet echt te helpen.

dinsdag 22 november

Deze foto is gemaakt bij een grachtje. Ik waan me altijd ergens anders, als ik in dit straatje loop. Er zijn daar ook eenden en toen Bas en ik op het bruggetje stonden, kwamen ze er meteen met z’n allen aan gesnaterd. De foto ernaast is gemaakt vanaf de Visbrug en de zon scheen zo mooi op die boot en de kade. Sowieso ben ik een beetje verliefd op die boot. Hij ziet er zo gezellig uit!

woensdag 23 november

Toen ik las over Twiet Magazine, was mijn interesse meteen gewekt en ben ik woensdag gelijk de Primera in gedoken om het tijdschrift aan te schaffen. Ik heb ‘m nog niet helemaal uit, maar vind het zeker een aanwinst, op de vele spelling- en grammaticafouten na dan!

Leuk leesvoer!

donderdag 24 november

Dit plaatje is gemaakt Buiten de Waterpoort en wat je ziet, is een binnenvaartschip op de Merwede en een meerpaal op de voorgrond. Persoonlijk hou ik wel van dit soort foto’s. Hier wordt de aandacht in eerste instantie naar die meerpaal getrokken en dan zie je die boot pas.

Meerpalen in de Merwede

zaterdag 26 november

Gisteren ging ik ‘s naar m’n moeder en besloot wat voor haar mee te brengen. Ik neem weleens een bosje bloemen mee, maar dit keer had ik bij de Wereldwinkel een mooie kaars gekocht waar het licht van de vlam doorheen scheen als ie brandde. Deze bos bloemen vond ik zo mooi dat ik er een foto van gemaakt heb.

Boeketje voor m’n moeder

zondag 27 november

Mijn nieuwe kettinkje wat ik onlangs op eBay heb gekocht. Een duidelijkere foto kun je zien in de eBay-shoplog die ik gisteren publiceerde. Sinds ik het ontving, heb ik het elke dag gedragen, ik ben er blij mee. Waar ik jarenlang geen dunne kettinkjes heb gedragen, vind ik ze de laatste tijd weer leuk. Zo draag ik m’n kettinkje met sideways cross ook vaak

Kettinkje met een kruisje