Ik gebruik Twitter inmiddels een aantal jaar, om precies te zijn sinds 2009. Omdat ik ervan hou ergens een persoonlijk tintje aan te geven, gebruik ik al vanaf het begin een zelfgemaakte achtergrond voor mijn Twitterpagina. Mede omdat ik de standaard achtergrondjes die geleverd worden bij een Twitteraccount, echt niet mooi vind.

Nadat ik een hele tijd lang een homemade achtergrondje gebruikte, werd opeens de lay-out van Twitter veranderd. Ik wijzigde de bestaande afbeelding een beetje en voilà, hij kon er weer mee door voor Twitter 2.0. Maar inmiddels is de indeling van de Twitter-website alwéér veranderd en nu klopte er dus helemaal niets meer van mijn ontwerpje. Tijd dus voor iets anders.

Ondanks dat ik wederom hetzelfde thema heb gebruikt, is hij heel anders en vooral ook gaver geworden dan de vorige versie, die ik, eerlijk is eerlijk, redelijk snel in elkaar gegooid heb omdat ik geen geduld had. Of je me nu op Twitter volgt of niet (mijn Twitternaam is @estrellaweb), bij deze mijn nieuwe Twitter-achtergrondje!

Yamaha Fazer Twitter-wallpaper

Ik ben er zelf erg content mee, mijn creativiteit is duidelijk nog niet zo dood als ik dacht. In een paar dagen tijd al een kerstkaart, deze afbeelding en een fancy plaatje voor Bloglovin’ gemaakt. Je kunt de afbeelding aanklikken om ‘m te vergroten en om zodoende de kleine details beter te kunnen zien.

Wat ik trouwens wel slim vind, is het ‘Design by Estrella’ tussen de schuine banen. Het grappige is dat je deze tekst niet ziet als hij ingesteld staat als achtergrond voor mijn Twitterpagina, omdat een deel van de content-blokken van Twitter overheen valt. Als hij wel zichtbaar is, is het ook niet zo in your face, maar blendt ‘t mooi in het ontwerp.

Hieronder kun je m’n oude achtergrondje nog zien (rechts onder) en nog drie andere die ik ook lange tijd heb gebruikt en nog steeds mooi vind, maar die ik vanwege de vernieuwde lay-out niet meer kan gebruiken. De mooiste van de onderstaande vier vind ik het Yamaha V-max ontwerp (rechtsboven), daar heb ik destijds heel veel werk aan gehad en vind ik erg cool.

Aarde Twitter wallpaper

Yamaha V-max Twitter wallpaper

Yamaha Fazer Twitter wallpaper

Roze panterprint Twitter wallpaper

Welke vind jij het mooist?