Ik gebruik Twitter inmiddels al een aantal jaar, om precies te zijn sinds 2009. Omdat ik ervan hou ergens een persoonlijk tintje aan te geven, gebruik ik al vanaf het begin een zelf gemaakte achtergrond voor mijn Twitter-pagina. Mede omdat ik de standaard achtergrondjes die geleverd worden bij een Twitter-account, echt te erg voor woorden vind.

Nadat ik een hele tijd lang een home-made achtergrondje gebruikte, werd opeens de lay-out van Twitter veranderd. Ik wijzigde de bestaande afbeelding een beetje en voilà, hij kon er weer mee door voor Twitter 2.0. Maar inmiddels is de indeling van de Twitter-website alwéér veranderd en nu klopte er dus helemaal niets meer van mijn ontwerpje. Tijd dus voor iets anders.

Ondanks dat ik wederom hetzelfde thema heb gebruikt (Yamaha Fazer, je kunt maar ergens van houden), is hij heel erg anders en vooral ook gaver geworden dan de vorige versie, die ik, eerlijk is eerlijk, redelijk snel in elkaar gegooid heb omdat ik geen geduld had. Of je me nu op Twitter volgt of niet (mijn Twitternaam is @estrellaweb), bij deze mijn nieuwe Twitter achtergrondje!

Yamaha Fazer Twitter wallpaper

Ik ben er zelf erg content mee, mijn creativiteit is duidelijk nog niet zo dood als waarvoor ik ‘m gehouden had. In een paar dagen tijd al een kerstkaart, deze afbeelding en een fancy plaatje voor Bloglovin’ gemaakt. Het kon slechter 🙂 Je kunt de afbeelding trouwens aanklikken om ‘m te vergroten en om zodoende de kleine details beter te kunnen zien.

Wat ik trouwens wel heel slim vind is het ‘Design by Estrella’ tussen de twee schuine banen. Het grappige is dat je deze tekst niet ziet als hij ingesteld staat als achtergrond voor mijn Twitter-pagina, omdat er een gedeelte van de content-blokken van Twitter overheen valt. Als hij wel zichtbaar is, is het ook niet zo in your face, maar blendt de tekst mooi in het ontwerp.

Hieronder kun je m’n oude achtergrondje nog zien (rechts onder) en nog drie andere die ik ook lange tijd heb gebruikt en nog steeds mooi vind, maar die ik vanwege de vernieuwde lay-out niet meer kan gebruiken. De mooiste van de onderstaande vier vind ik het Yamaha Vmax ontwerp (rechtsboven), daar heb ik destijds heel veel werk aan gehad en vind ik erg cool.

Aarde Twitter wallpaper

Yamaha Vmax Twitter wallpaper

Yamaha Fazer Twitter wallpaper

Roze panterprint Twitter wallpaper

Welke vind jij het mooist?