Waar iedereen inmiddels al met z’n hoofd in de kerstlampjes hangt, hebben m’n moeder, oma en ik vandaag Sinterklaas gevierd. Nou ja gevierd, we hebben elkaar cadeautjes gegeven onder het genot van koffie en chocolademelk met slagroom, een stuk speculaas en wat kruidnoten.

Officieel was het de planning om het maandag al te doen. Nadat het de week ervoor nog onzeker was of we er wel iets aan zouden doen, besloten we kort voor het weekend dat het maandag zou worden, waarop ik zaterdag gewapend met paraplu en portemonnee een overvolle stad in dook om inkopen te doen.

Maandagmorgen belde m’n moeder om te zeggen dat het niet doorging, oma was ziek geworden en dus moest ‘t uitgesteld. Een paar dagen later leek het erop dat het helemaal niet meer door zou gaan, maar uiteindelijk planden we het dit weekend. Vervolgens werd ook m’n moeder geveld door griep, maar uiteindelijk hebben we het toch vandaag gehouden.

sinterklaas

En dit is wat ik gekregen heb!

  • Bolsius kaars in facet geslepen massief glazen houder
  • Melkchocoladeletter E met hazelnoot
  • Kaars in glazen pot met deksel in de geur Wild Roses (andere geur dan op het plaatje)
  • Sinterklaashoofd van marsepein
  • Geurolie met stokjes van Art of Living in rozengeur (op het plaatje is blauw, ik heb rozerood)
  • Brise Scented Oils met extra navulling
  • Grote speculaaspop
  • Twee 1/5e staatsloten voor de trekking van vandaag

Ook voor Bas was er een cadeautje: Een multi snack pakket met lekkere kluifjes. Behalve dat hij het erg lekker vindt, ziet het er ook nog eens smakelijk uit. Een echt delicatessen-pakketje voor de hond! Waar ik eergisteren zelf al ‘kerstbonbons’ voor hem had gekocht, heeft hij nu voorlopig genoeg lekkers om te knabbelen!

Ik had voor mijn moeder een setje houten puzzeltjes gekocht en een Dove pakket. Voor oma had ik een fotoboek met zelfgemaakte foto’s. Ze vergat spontaan de andere cadeautjes omdat ze het zo leuk vond. Ook kreeg ze, als grapje, een beeldje van een katje, omdat ze het er altijd over heeft dat ze graag weer een kat zou willen.