Dit bijzondere filmpje kwam ik tegen op YouTube en wilde ik graag delen. Het gaat over een stel wat in een restaurant aan het eten is. Ze voeren een behoorlijk serieus gesprek en staan op het punt om uit elkaar te gaan. Ze gooien verwijten naar elkaars hoofd, raken geëmotioneerd en worden boos, maar dan…

Ze worden afgeluisterd. En terwijl je in eerste instantie zou denken dat dat gevaarlijk of slecht zou zijn, resulteert dat uiteindelijk in iets bijzonders. Het is een filmpje met een boodschap. Een boodschap die inhoudt dat niet alles wat slecht is, ook slecht hoeft te blijven.

Dat dingen onverwachts toch een goede wending kunnen nemen, hoe uitzichtloos het ook lijkt. People change, times change, but not always in the wrong direction. Een mooie gedachte om het jaar mee af te sluiten denk ik zo.