Deze week was vrij rustig, al gebeurde er wel iets onverwachts in de zin van Bas die voor mijn gevoel van het ene op het andere moment op de operatietafel lag. Een huidtumor die beter weggehaald kon worden. Verder heb ik doorgebracht met films kijken, de beesten knuffelen, bank hangen, computeren, Facebook veroveren en veel, heel veel blogs lezen.

dinsdag 29 november

Dinsdag had ik de dierenkliniek gebeld en kon ik ‘s middags terecht voor een consult om te kijken wat dat rare bultje op Bas z’n poot was. Eenmaal thuis, heb ik de rest van de dag weinig gedaan. Het idee dat Bas de volgende dag onder het mes moest laten bezinken en omdat ik moe was en hoofdpijn had, lekker onder m’n deken op de bank gehangen. Daar kon Micky zich ook wel in vinden en hij kwam gauw op schoot.

Micky op schoot

woensdag 30 november

Terwijl het plekje wat weggehaald is net onder z’n hiel zit en hooguit 2 cm groot zou was (er zitten wel 5 hechtingen in), zou je wel wat anders denken als je dit ziet. Het zal wel met stevigheid van het drukverband te maken hebben dat hij over de lengte van z’n poot is ingepakt.

Eigenlijk had hij vijf dagen met een nek-kap moeten rondlopen, maar nadat hij daar telkens zó van overstuur raakte en er ook niet mee kon slapen, heb ik die afgedaan en een grijs sokje voor hem gemaakt.

Het hele verslag van woensdag lees je overigens hier. Bas had ook al post: Een kaart van Sander om ‘m beterschap te wensen. Dat vond ik zo leuk! De laatste foto heb ik gemaakt vanuit de taxi toen we op weg waren naar de dierenkliniek.

donderdag 1 december

Alweer post, dit keer niet voor Bas, maar voor mijzelf en indirect voor m’n moeder. Namelijk twee kaartjes voor de theatervoorstelling van Montezuma’s Revenge, waar ik op 13 december met m’n moeder naartoe ga. Ik heb het helemaal gevonden in het theater! Zo kwam ik er nooit, en zo al twee keer in een paar weken.

Kaartjes voor Montezuma’s Revenge

zaterdag 3 december

Dit rokje kocht ik pas bij V&D met 20% korting tijdens een VIP avond. Ik heb ‘m ook in het zwart besteld, maar die moet ik volgende week ophalen. Vind ‘m erg leuk in elk geval! En opeens heb ik dan zin in een borrel. Ik drink heel weinig en ook alleen als ik er echt zin in heb. Deze fles heb ik tijdens een winkelsessie in Duitsland van m’n vader gekregen en ik geniet met volle teugen van af en toe een glaasje!

zondag 4 december

Ik heb af en toe van die periodes dat ik opeens iets wil kopen wat me aan mijn jeugd herinnert. Zo koop ik ook een paar keer per jaar een pakje bubblegum, omdat me dat aan mijn kinderjaren doet denken. Helaas valt het ook elke keer weer tegen.

Je kunt er inderdaad enorme roze bellen mee blazen, maar dat is als volwassene lang niet zo leuk meer. Nadeel is het snel vervagen van de smaak en vooral de pijn in je kaken die je eraan overhoudt!

Bubblegum!