Een week waarin ik Sinterklaas vierde, weer naar de dierenarts ging met Bas om de hechtingen te laten verwijderen en ook met Bas met de trein naar Dordrecht ging. Ook ging ik eindelijk met m’n kerstkaart aan de slag b ik de nodige films gekeken.

5 december

Ondanks dat we Sinterklaas zouden vieren, ging dat niet door omdat oma griep kreeg en later ook m’n moeder. Dus vermaakte ik me met films kijken en lezen. Ik heb al een tijd m’n zinnen gezet op deze in-ear oordoppen van Philips, maar twijfelde steeds om ze te kopen.

Oordoppen kun je meestal niet terugbrengen en aangezien de meeste oordopjes bij mij niet blijven zitten, vind ik € 40 een gok. Maar nu er twee maanden op proef bij staat, wil ik toch de gok wel wagen.

Sport oordoppen in een folder

6 december

Dinsdag had ik niet zo’n lekkere dag. Ik was moe en had nergens zin in. Eén ding had ik wel op mijn to-dolijstje staan dat was met Bas de eendjes voeren. Vervolgens doorkruisten we de binnenstad om ons brood aan de eenden te voeren in een straat waar een oude gracht ligt, met bruggetjes en al. De eenden waren ons dankbaar en vraten het brood alsof ze in geen weken gegeten hadden. Altijd leuk!

Eenden in het water

7 december

Bas lag op schoot te soezen. Hij had nog steeds z’n sokje aan over het verband. Twee dagen later zou het verband verwijderd worden en de hechtingen eruit gehaald, dus ik wilde wel een foto van Bas met z’n sok maken. Ondanks dat het natuurlijk zielig is dat ie met een verband moest rondlopen, vond ik het sokje best schattig staan. Het zat om het verband, om te voorkomen dat hij daaraan zou gaan likken of bijten.

Lekker luieren op de bank

8 december

Donderdag ging ik naar Dordrecht om een rokje op te halen bij V&D, wat daar al ruim een week lag. Omdat ik steeds geen zin had om te gaan, besloot ik Bas mee te nemen om wat gezelschap te hebben. Bas vond het wel prima. Met de trein reizen was voor hem alweer even geleden, dus hij genoot met volle teugen. Vanaf z’n plekje op schoot, hield hij alles nauwlettend in de gaten.

Ook besloot ik eindelijk aan m’n kerstkaart te beginnen en het idee waar ik weken mee rondliep, uit te werken. Dat ging prima en het resultaat was mooi. Hier mijn kerstkaart slagveld, zoals ik het noemde. Gelukkig ziet het eindresultaat er beter uit, met dank aan goede belichting en de juiste instellingen. Het eindresultaat kun je binnenkort op m’n blog bekijken.

10 december

Zaterdag vierden we alsnog Sinterklaas, Ondanks dat het om een aardigheidje ging, lagen er zien toch aardig wat cadeautjes! Het was een gezellige middag en ondanks dat we dus niets meer doen met lijstjes maken of lootjes trekken, waren we allemaal blij en tevreden met de gekregen cadeautjes. Wat ik heb gekregen, kun je in de blogpost van gisteren teruglezen.

Sinterklaascadeautjes!

11 december

Ik loop al dagen met vlechtjes in m’n haar. Het idee ontstond doordat het een paar dagen geleden hard waaide en zelfs ondanks dat ik m’n haar aan de zijkant vast zette, waaide de helft los.

Toen bedacht ik dat het handig was om de zijkanten voor een gedeelte in te vlechten, dat vast te zetten en een beetje fixeren met haarlak. Niet alleen functioneel, maar ook nog eens leuk. Vandaar dat ik er nu al drie dagen mee rondloop. Makkelijk te maken, windproof en leuk.

Ik kijk wel een beetje boos