Nog twee weken, dan zit 2011 erop! Tot die tijd nog twee weken aan foto’s en daarna natuurlijk weer in het nieuwe jaar. Deze week in totaal maar 6 foto’s, verdeeld over vier dagen. Aangezien ik de hele week ziek ben geweest en niet hersteld ben, is van foto’s maken weinig gekomen.

Sowieso is de kwaliteit van de meeste foto’s niet geweldig, omdat ik mijn camera-app per ongeluk op een instelling had staan waarbij een foto sneller wordt gemaakt, maar de kwaliteit wat minder goed is. Maar het gaat om het idee. Behalve ziek zijn, deze week dus niets meegemaakt, dus laten we maar gauw van start gaan met die paar foto’s van de afgelopen week.

woensdag 14 december

Ziek op bed liggen is niet leuk. De dag dat ik deze foto maakte was dinsdag. Maandag heb ik mijn telefoon niet aangeraakt, toen heb ik alleen maar geslapen. Doordat ik overal moeite voor moest doen, kon ik ook niet echt een boek lezen, laat staan kijken op mijn telefoon.

Uit verveling ga je dan iets doen als foto’s maken, in dit geval één van mijn zieke hoofd. 🙂 Mijn haar zit hier wel erg wild, maar dat komt omdat ik op m’n kussen lig, wat je overigens niet ziet op de foto.

Ziek op de bank

donderdag 15 december

Donderdag was er ‘s avonds een show van Victoria’s Secret op tv. Ondanks dat ik normaal niet houd van modeshows, heb ik hier toch wel van genoten. Er was verder niets wat me leuk leek op tv, dus bleef ik hier hangen.

Wat een prachtige creaties! Het meisje op de foto had één van de creaties aan die ik het mooist vond. En bij ziek zijn, horen allerlei kwaaltjes, waaronder ‘t koud hebben. Op een gegeven moment liep ik met twee vesten aan en de verwarming op 20.

vrijdag 16 december

Ik draag de laatste tijd graag vlechtjes in m’n haar, zoals je in de vorige Weekly Snaps kon zien. Ondanks dat ik nog steeds ziek was, vind ik hem toch wel leuk. Ik ben vrijdag naar mijn moeder geweest en heb daar ook gegeten. De kat op de foto is Snoesje, de kat van m’n moeder.

zondag 18 december

Ik kon niet slapen en lag over van alles en nog wat te piekeren. Zoals je wel weet, kun je op een gegeven moment dol worden van jezelf als je maar blijft ‘malen’, dus ben ik eruit gegaan en heb een appel gepakt.

Het leuke van dit soort appels vind ik dat je ze zo mooi op kunt poetsen. Het grappige van deze foto (door iemand anders ontdekt) is dat ‘t lijkt alsof ik een mini-appel op mijn vingertoppen houd, maar dat zijn mijn benen. Creatief verantwoorde foto dus!

Appeltje voor de dorst