Zoals je gemerkt hebt, gister geen Weekly Snaps, maar een blogpost met kerstfilmpjes. Vandaar dat de wekelijkse foto-blogpost deze keer een dag verschoven is. Ik ben toch gewoon thuis, dus dan kan ik net zo goed m’n tijd nuttig gebruiken om te bloggen!

Zoals beloofd dit keer een uitgebreidere update. Afgelopen week was ik gelukkig hersteld van het venijnige griepje waar ik een week mee heb gelopen, zette ik de stap om me aan te melden bij de sportschool, waar ik vervolgens elke dag was en vierde ik eerste kerstdag met een vriend.

maandag 19 december

Dit leuke tijdschrift had m’n moeder voor me meegenomen toen ik ziek was. Ik had ‘t zelf al willen kopen, dus dan is het helemaal leuk als je ‘m krijgt.

Ik vond dat ik iets aan m’n eetgewoonten moest doen. Ik at namelijk te weinig, ik sloeg het ontbijt vaak over, kreeg veel te weinig goede stoffen binnen en at soms maar één keer per dag. Ik ben begonnen met elke ochtend ontbijten met yoghurt met muesli en een paar plakjes banaan of ander fruit. Reken maar dat ik daar van zit te smullen ‘s morgens!

Tot slot mijn sportschool-pasje. Ondanks dat ik een abonnement heb waarbij ik onbeperkt kan sporten, moet je elke keer als je komt, je pasje door een apparaat halen. Op die manier kunnen ze zicht houden op wanneer en hoe vaak iemand komt. De eerste keer was ik ‘t al bijna vergeten, maar na vier keer gesport te hebben is het inmiddels al een gewoonte geworden.

Gekregen tijdschrift

Lekker ontbijtje

Sportschool pasje

woensdag 21 december

Eindelijk nieuwe oordopjes! Degene die ik al zo’n acht jaar heb doen ‘t nog wel, maar ze waren aan vervanging toe. Net als m’n iPod Shuffle trouwens, die wil niet echt meer meewerken. Deze oordopjes heb ik een jaar geleden al gezien en toen leken ze me al geschikt. Ik heb namelijk lastige oren en de meeste oordopjes vallen uit m’n oren.

Deze kosten €40 bij Dixons, maar ik scoorde ze voor €25 zonder porto bij Correct. De volgende dag had ik ze en ze zitten top. Het geluid is ook goed, al vond ik m’n oude oordopjes wel beter.

Nieuwe oordopjes gekocht

vrijdag 23 december

Ik heb deze week heel wat uurtjes op de bank doorgebracht met film kijken en Bas lag bij me op schoot. Ik had voor de grap de afstandsbediening op z’n kop gelegd en hij liet ‘m liggen, zonder dat hij een poging deed hem eraf te schudden. Vervolgens een foto van m’n pot kokosvet, wat ik gebruik om één keer in de week ‘s nachts in m’n haar te laten trekken.

Vrijdag was de laatste dag dat ik gesport heb. Deze dag ging ‘t minder goed. Ik had donderdag al veel last van m’n rug en dat werd niet beter. Op het moment heb ik twee dagen niet gesport en de rugpijn is niet minder en alleen onder controle te houden met paracetamol.

Bas met de afstandsbediening

Kokosvet voor m’n haar

Naar de sportschool

zondag 25 december

Midden in de nacht m’n nagels gelakt. Mijn French manicure-achtige probeersel is wat mislukt. De rode nagellak heb ik al lang en hij is van Miss Sporty, Ondanks dat ik gister niet weg ben geweest, vond ik het toch leuk om werk van mezelf te maken. Ik droeg een rood rokje met een zwarte top. Mijn haren zaten in een ingewikkelde coupe met vlechtjes en een opgestoken effect. M’n make-up was met de kleuren grijs, zwart en zilver.

Mijn goede vriend en ik geven elkaar altijd een cadeautje met kerst. Dit jaar gaven we elkaar een geurtje. Hij wist van mij wat ik wilde, maar wist voor zichzelf niks, dus kwam ik op Mexx Ice Touch uit. Ik had de Play it Spicy geur van Playboy gevraagd. Inmiddels heb ik Play it Sexy, Play it Spicy en de nieuwe Play it Rock. Een aardige collectie dus!

Dit keer hadden we minder uitgepakt met gourmetten, omdat je altijd overhoudt. We hadden vlees gehaald bij een slager, wat lekkerder was dan van de supermarkt. Op drie stukjes vlees en wat groente na, hadden we alles op, dus goed afgestemd!

Vervolgens plofte ik rond twaalf uur in bed. Doordat we toch bij mij kerst zouden vieren, moest ik op stel en sprong in m’n feestelijke kleren nog aan de gang met de afwas, moest er gestofzuigd worden, wassen gedraaid en opgeruimd. Tussen de bedrijven door m’n haar en make-up gedaan. Op de foto lig ik warm in bed, m’n haar nog gekronkeld van de vlechtjes en vergeten m’n make-up eraf te halen. Vannacht in elk geval best lekker geslapen, dat had ik nodig!