Zoals je gemerkt hebt, gister geen Weekly Snaps, maar een post met kerstfilmpjes. Vandaar dat de wekelijkse fotopost deze keer een dag verschoven is. Ik ben toch gewoon thuis, dus dan kan ik net zo goed m’n tijd nuttig gebruiken om te bloggen!

Zoals beloofd dit keer een meer uitgebreide update. Afgelopen week was ik gelukkig hersteld van het venijnige griepje waar ik een week mee heb gelopen, zette ik de stap om me aan te melden bij de sportschool, waar ik vervolgens elke dag was en vierde ik eerste kerstdag met een vriend.

maandag 19 december

Dit leuke tijdschrift had m’n moeder voor me meegenomen toen ik ziek was. Ik had het zelf al willen kopen, dus dan is het helemaal leuk als je ‘m krijgt. Ik vond dat ik iets aan m’n eetgewoonten moest doen. Ik at namelijk te weinig.

Ik sloeg het ontbijt vaak over, kreeg veel te weinig goede stoffen binnen en at soms maar één keer per dag. Ik ben begonnen met elke ochtend ontbijten met yoghurt met muesli en wat banaan of ander fruit. Reken maar dat ik daar van zit te smullen!

Tot slot mijn sportschool pasje. Ondanks dat ik een abonnement heb waarbij ik onbeperkt kan sporten, moet je elke keer als je komt, je pasje door een apparaat halen. Op die manier kunnen ze zicht houden op wanneer en hoe vaak iemand komt. De eerste keer was ik het al bijna vergeten, maar na vier keer gesport te hebben is het inmiddels al een gewoonte geworden.

woensdag 21 december

Eindelijk nieuwe oordopjes! Degene die ik al zo’n acht jaar heb, doen het nog wel, maar ze waren aan vervanging toe. Net als mijn iPod Shuffle, die wil niet echt meer meewerken. Deze oordopjes heb ik een jaar geleden al gezien en toen leken ze me al geschikt. Ik heb namelijk lastige oren en de meeste oordopjes vallen uit m’n oren.

Deze kosten € 40 bij Dixons, maar ik scoorde ze voor € 25 zonder porto bij Correct. De volgende dag had ik ze en ze zitten top! Het geluid is ook goed, al vond ik m’n oude oordopjes toch wel wat beter klinken.

Nieuwe oordopjes gekocht

vrijdag 23 december

Ik heb deze week heel wat uurtjes op de bank doorgebracht met film kijken en Bas op schoot. Ik had voor de grap de afstandsbediening op z’n kop gelegd en hij leek het wel prima te vinden. Vervolgens een foto van m’n kokosvet, wat ik gebruik om één keer in de week ‘s nachts in m’n haar te laten trekken.

Vrijdag was de laatste dag dat ik gesport heb. Deze dag ging het minder goed. Ik had donderdag al last van m’n rug en dat werd niet beter. Op het moment heb ik 2 dagen niet gesport en de rugpijn is alleen onder controle te houden met paracetamol.

zondag 25 december

Midden in de nacht m’n nagels gelakt. Mijn French manicure probeersel is wat mislukt. De rode nagellak heb ik al lang en hij is van Miss Sporty, Ondanks dat ik gister niet weg ben geweest, vond ik het leuk om werk van mezelf te maken. Ik droeg een rood rokje met een zwarte top. Mijn haren zaten in een ingewikkelde coupe met vlechtjes en een opgestoken effect. M’n make-up was met de kleuren grijs, zwart en zilver.

Een vriend van me en ik geven elkaar altijd een cadeautje met kerst. Dit jaar gaven we elkaar een geurtje. Hij wist wat ik wilde, maar voor zichzelf niets, dus kwam ik op Mexx Ice Touch uit. Ik had Play it Spicy van Playboy gevraagd. Inmiddels heb ik Play it Sexy, Play it Spicy en de nieuwe Play it Rock. Een aardige collectie dus!

Dit keer hadden we minder uitgepakt met gourmetten, omdat je altijd overhoudt. We hadden vlees gehaald bij een slager, wat lekkerder was dan van de supermarkt. Op drie stukjes vlees en wat groente na, hadden we alles op, dus goed afgestemd!

Vervolgens plofte ik rond twaalf uur in bed. Doordat we toch bij mij kerst zouden vieren, moest ik op stel en sprong in m’n feestelijke kleren nog aan de gang met de afwas, moest er gestofzuigd worden, wassen gedraaid en opgeruimd.

Tussen de bedrijven door m’n haar en make-up gedaan. Op de foto lig ik warm in bed, m’n haar nog gekronkeld van de vlechtjes en vergeten m’n make-up eraf te halen. Vannacht in elk geval best lekker geslapen, dat had ik nodig!