Ik verzamel van alles op internet. Afbeeldingen, mooie quotes en ook leuke YouTube video’s. Ik zet ze in afspeellijsten om vervolgens bij te houden welke video’s ik al eens heb laten zien op mijn blog en welke nog niet. Hieronder weer een aantal leuke video’s met honden in de hoofdrol, die ik voor je gevonden heb. Enjoy!

Leuk filmpje met heel veel verschillende honden

Het moet niet gekker worden! Hond en baby die samen huilen…

Aangenaam, mijn naam is Duracell…

Een beatboxende Bassethond. Grappig…

Dit filmpje heb je misschien al gezien, maar ik vind ‘m te lollig om niet te plaatsen.

Arme hond… Hij heeft zo’n zin in iets lekkers!

Hond steelt de deken van de kat en gaat er zelf onder liggen. Sneaky!

Dit is een wat langer filmpje, maar wel heel bijzonder dus zeker de moeite waard

Het is een commercial voor de Lotto, maar het zou een korte film kunnen zijn.

Nog een commercial en heel grappig

Deze is eigenlijk best wel erg, maar zó grappig!