Zoals beloofd, het tweede deel van m’n verjaardags-artikel. Inmiddels zit ‘t er bijna op en heb ik een leuke dag en supermooie cadeaus gekregen. Ondanks het uitblijven van wat meer visite, heb ik dat maar naast me neer gelegd en volop van de tijd met m’n familie genoten.

M”n moeder en oma kwamen rond drie uur. We hebben aan de appeltaart gezeten en het gezellig gehad. Later nam de avond een verrassende wending, want ondanks dat ik eigenlijk pannenkoeken zou bakken, zijn we bij de Pannenkoekenbakker gaan eten in Woudrichem. Toen de serveerster m’n pannenkoek kwam brengen, stond er een brandend sterretje op. Superleuk!

Na het eten hebben de dames koffie gedronken en zijn daarna naar huis gegaan. Rond negen uur kwam m’n vader. Daarna ben ik iets gaan doen wat ik ‘s middags al bedacht had: Ondanks dat ik niet zo lang geleden schreef dat ik niet zelf in beeld wil in een video, heb ik dat nu toch gedaan. Juist om me daar eens overheen te zetten.

In onderstaand filmpje laat ik zien wat ik heb gekregen. Voor een eerste keer vloggen, vind ik dat ik het best aardig doe, zonder al te veel versprekingen. Ik heb alles in één keer opgenomen. Tip: Zet de video op 720p voor HD weergave.

Omdat het redelijk schemerig is binnen en je niet alles even duidelijk kunt zien, heb ik hieronder plaatjes van een aantal van de cadeaus geplaatst. De overige items hebben niet echt een uitleg nodig, of zijn al duidelijk genoeg in beeld in het filmpje.

Verder heb Ik twee sms’jes gehad, acht felicitaties via Hyves, vier via Facebook, drie kaarten, drie e-mails, waarvan één verzonden via mijn site. Acht felicitaties op Twitter en een aantal leuke acties van winkel. Zo mag ik bij E.l.f. vijf make-up producten kiezen, kreeg ik extra parels van Qassa, extra punten op m’n Kruidvat kaart en een grappig filmpje van Bol.com.