Ik laat er nooit veel over los, maar heb al jaren een YouTubekanaal. Ik ben geen vlogger, wel maak ik filmpjes van andere dingen, al is het de laatste tijd rustig. Nadat ik onlangs in mijn statistieken zag dat iemand via Google gezocht had op “youtube estrellaweb.nl zoeken”, kwam ik op het idee om een aantal filmpjes te laten zien.

Aangezien de meeste video’s van optredens en motorritten zijn, wordt het een beetje lastig om een gevarieerde selectie te maken, maar ik ga m’n best doen! De filmpjes zijn dus niet allemaal recent, er zitten een aantal oldies bij.

Grappig om te zien vind ik dat mijn steady hand door de jaren heen aanzienlijk is verbeterd. Als je eenmaal redelijk steady kunt filmen vanaf een motor kun je dat zeker als je stevig met twee benen op de grond staat! Overigens maak ik nooit gebruik van een statief. Altijd uit het losse handje dus.

Allereerst een filmpje van zangeres Do uit 2006. De parfumerie Pour Vous zat toen nog niet zo lang in Gorinchem en had een optreden van haar. Mooie reclamestunt natuurlijk. Ik stond vooraan en heb een stukje van haar grote hit ‘Heaven’ gefilmd.

Een stukje inderdaad. Destijds waren er nog niet van die grote geheugenkaarten en omdat ik ook nog wilde fotograferen was ik bang dat ik m’n kaart al helemaal vol trok met dat filmpje. Desondanks wel een leuk clipje. Ik vind Do ook een prachtige vrouw met een hele mooie stem.

Dit is een filmpje uit 2007. Kort maar krachtig is een term die er goed bij past. Ik had toen net een hangmat gekocht (ik heb hem nog steeds, ook al zijn de poten inmiddels behoorlijk roestig) en die had ik binnen voor het eerst opgezet.

Bas vond het ook wel leuk en dat leverde best wel komische beelden op. Het is misschien stom om van je eigen filmpje te zeggen, maar altijd als ik deze weer zie, schiet ik in de lach. En OMG! Wat is mijn interieur echt ENORM veranderd sindsdien!

Nog een tweede filmpje uit 2007. Dit is een compilatie van een aantal van mijn favoriete momenten van de Zomerfeesten in Gorinchem. Dit was het jaar dat ik VanVelzen voor het eerst zag optreden en meteen fan was. Ook is wel duidelijk dat die steady hand toen nog ver te zoeken was. En ook veel te veel in- en weer uitzoomen. Maar ja, alle begin is moeilijk!

Een filmpje uit 2008 van een stuntteam. Toen ik op internet las dat er Buiten de Waterpoort in Gorinchem een stuntshow zou komen, wilde ik daar zeker naartoe. Kaartjes kostten iets van € 10 en ik had een plek op de eerste rij.

Soms is het best handig om slechtziend te zijn. :-) Ik kan me die avond nog goed herinneren en vond het echt gaaf om te zien. Grappig feit was dat ik één van de weinige vrouwen was in het publiek.

Dit vind ik zelf best een leuk filmpje. Hij is gemaakt in de zomer van 2008 en je ziet een jetski rond racen over het water. Zomers zijn hier op de Merwede altijd veel jetski’s te zien en ik vind het altijd mooi om naar te kijken.

Zou dolgraag zelf ook nog eens een ‘ritje’ maken op zo’n ding. Deze jongen had er duidelijk plezier in en volgens mij had hij door dat hij gefilmd werd, want de stunts die hij uithaalde werden steeds gekker. :-)

Deze is van het voorjaar van 2009. Ik was toen ongeveer een jaar lid van de motorclub waar ik inmiddels geen lid meer van ben en was niet zo lang daarvoor begonnen met filmen vanaf de motor. Iets wat begon als een experimentje, werd behoorlijk succesvol. Iedereen was gek op de filmpjes die ik vanaf de motor schoot.

Dit filmpje wilde ik heel graag maken nadat ik het inmiddels vrij beruchte filmpje met motoren op het klaverblad bij Gorkum had gezien. Ik wist iemand zo gek te krijgen om het ook te doen en vandaar dit filmpje. Ik moet zeggen dat we hier niet echt heel plat door de bocht gingen, maar het was dan ook geen racemotor maar een toermodel. Desondanks was het leuk.

Dit filmpje uit 2010 vind ik nog steeds één van de beste die ik tot nu toe heb gemaakt. Qua filmtechniek had het nog iets meer steady gemogen, maar hoe alles in elkaar zit en met de muziek eronder perfect getimed is. Niets heb ik aan het toeval over gelaten bij deze video.

De man op de motor is een kennis van me en het leek me leuk een soort van promo video te maken. Daar ben ik aardig in geslaagd volgens mij. Hijzelf was ook de koning te rijk met het filmpje en liet het aan iedereen zien.

Sorry, toch nóg een motorfilmpje, maar deze wilde ik toch graag in het rijtje zetten. Dit is een mooi voorbeeld van zo’n gefilmde motorrit. Dit filmpje is van september 2010 en van een prachtige motortocht door Zeeland.

Ik ben zelf sowieso enorm dol op Zeeland en met zo’n strakblauwe lucht erboven en een motorzadel onder je kont is het leven goed! Zoals je ziet, beheers ik inmiddels ook de kunst aardig om redelijk stil te filmen vanaf een bewegend voorwerp.

Als laatste een filmpje van afgelopen jaar. In 2011 heb ik weinig gefotografeerd met de gewone camera en ook weinig filmpjes gemaakt. Dit filmpje is gemaakt tijdens het Zomerfeest in Gorkum.

Het verschil van zowel de kwaliteit van video en geluid (deze is HD) als ook de filmtechniek van dit filmpje vergeleken met die Zomerfeest compilatie is duidelijk zichtbaar. :-) Krystl vond ik sowieso een hele leuke zangeres. Haar liedjes zijn leuk, maar het is ook nog eens een hele leuke vrouw.

Leuk overzichtje toch? Van elk jaar een filmpje. Ik ben overigens in 2005 al begonnen met filmen (mijn eerste digitale camera had ik in 2000) maar ik heb mijn YouTube kanaal al een aantal keren opgeschoond omdat er eigenlijk te veel onzin op stond. Filmpjes van 1 minuut, hele slechte filmpjes en meer onzin.