Ik geloof dat ik een tijd geleden al schreef dat ik eens een lijstje zou publiceren van mijn meest favoriete eBay-verkopers. Ik weet dat er veel mensen regelmatig op zoek zijn naar plekken waar je de leukste koopjes kunt scoren op eBay en vandaar dus ook dit idee. Natuurlijk is smaak heel persoonlijk, maar dit zijn in elk geval mijn favorieten.

Ik ben al lang actief op eBay. Ik weet niet meer precies hoe lang, maar al bijna net zo lang als dat ik hier woon en dat is bijna 8 jaar. Ik heb ook een tijdje dingen verkocht via eBay, maar daarvoor vind ik Marktplaats toch handiger. Overigens koop ik het meeste via Ebay.com. Op de Nederlandse site is nooit zoveel leuks te vinden.

Hieronder een lijstje met favoriete verkopers. De meeste dingen zijn sieraden. Kleding koop ik zelden via eBay, omdat het tricky is met maat en pasvorm, zeker omdat de meeste verkopers Aziaten zijn en kleding verkopen die vaak klein valt.

Ring met een grote ster

All that brass and the handmade

Deze webshop heb ik nog niet zo lang in m’n lijstje staan. Terwijl je aan de titel zou oordelen dat ze vooral koperen sieraden hebben, verkopen ze allerlei dingen, onder andere aparte ringen. De ring met ster heb ik gekocht en al vaak gedragen!

Ketting met vleugels

Fallen Saint

Een shop die ik heel leuk vind! Ik heb er ook al vaker besteld. De prijzen liggen wat hoger dan van de gemiddelde sieraden op eBay, maar de kwaliteit is daar ook naar. Ze hebben vooral wat stoerdere sieraden en aparte dingen, precies waar ik van hou! Ik heb er onder meer de ketting op de foto hierboven gekocht.

NYX jumbo pencils

ForeverYoung425

Deze verkoper heeft niet echt een shop, maar de items staan in een lijst. Je kunt er make-up van cosmeticamerk NYX bestellen. Ik heb er onder meer m’n Jumbo Eye Pencils gekocht en de slijper die je voor deze oogpotloden kunt gebruiken. Lekker goedkoop, snelle levering en gewoon goed.

Ring met gevlochten effect

HC Gems

Een sieradenshop, met gevarieerde collectie. Naast kettingen en armbanden, verkopen ze ook broches, teenringen, herensieraden, enkelbandjes, cadeautjes en ringen. Ik weet niet meer wat ik daar gekocht heb, volgens mij een paar oorbellen.

Ook hier liggen de prijzen wat hoger, maar het zijn echt mooie items. Niet van dat goedkope spul. De ring die je hierboven ziet, vind ik bijvoorbeeld erg mooi, maar die kost wel € 30.

Prikkeldraad ketting

JWY Fashion

De items in deze shop zijn vrij alternatief. Er staat genoeg in de shop wat ik stom vind, maar er zitten ook leuke dingen bij, die op mijn smaak aansluiten. Als je van de stijl van de sieraden van Fashionology houdt vind je dit ook leuk. De ketting hierboven heb ik ook bij deze shop gekocht.

Q&Q Fashion

Deze shop heeft onder meer schattige items zoals oorbellen in de vorm van een mondje en de populaire klauwarmband. Ook hebben ze een leuke collectie ringen, waaronder veel double finger rings. De producten zijn over het algemeen wat stoerder en meest zilverkleurig. De armband hierboven heb ik via deze shop gekocht.

Bruin leren jack

Cheap&Classy

Voor de verandering een Nederlandse shop en dit keer eens geen sieraden, maar voornamelijk kleding. Ik volg deze al lang en eens in de zoveel tijd snuffel ik rond of er wat leuks te vinden is. Ze verkopen een diversiteit aan tweedehands kleding, maar in tegenstelling tot de meeste troep die op eBay NL staat, zitten er hier mooie items tussen. Het bruine jasje van Vero Moda is ook van deze shop.

Koordketting met kruisje

Spring Beautymall

Deze shop kenmerkt zich door surfer-stijl. Leren knooparmbandjes, mutsjes, koordarmbandjes, koorden met hangers en meer. Aangezien ik gek ben op leren armbanden en stoere kettingen, is dit helemaal mijn ding! De prijzen liggen ook redelijk laag en ook de verzendkosten zijn heel redelijk. Het kettinkje op de foto hierboven, heb ik bij deze webshop gekocht.

Koop jij ook wel eens op eBay?