Ik heb een tijd geen make-up meer gekocht, maar onlangs heb ik wel wat nieuws aangeschaft waar ik erg blij mee ben en maar een blogpost aan wijd. De foto’s zijn dit keer helaas niet echt fantastisch, maar het gaat om het idee en je kunt wel goed zien wat erop staat!

Allereerst een paletje met 4 kleuren van Gosh. Ik heb niet eerder oogschaduw gekocht van dit merk, dus dit is de eerste. Ik heb wel een aantal andere Gosh producten. Ondanks dat ik het een leuk merk vind, koop ik het niet vaak omdat ik het te duur vind. Dit paletje wilde ik erg graag en met de 30% kortingsactie bij Kruidvat, sloeg ik mijn slag. Het paletje draagt de naam Platimum en bevat een highlighter, zilverkleur, donkergrijs en een aparte bruingrijze kleur.

Gosh Quattro oogschaduw

Een paar weken geleden kocht ik bij Etos de Luminys Satin oogschaduw van Pupa uit de Folk Waves collectie. Deze was er in diverse warme tinten en ik heb erg getwijfeld tussen deze en een bruintint met shimmer. Ik kocht ‘m met 50% korting!

Aangezien ik vaker grijstinten dan bruintinten gebruik, heb ik uiteindelijk toch deze gekozen. De oogschaduw heeft nummer 801 en zit in een luxe paars doosje met sponsapplicator. Ik heb hem al gebruikt en hij is erg mooi!

Zilverkleurige oogschaduw van Pupa

Verder drie oogschaduws van Essence. De eerste twee wilde ik graag, nadat ik ze op een andere blog voorbij zag komen, de onderste zag ik ter plekke in de winkel en wilde ik ook wel. Op de foto lijkt hij goudgeel, maar in het echt is het een wat meer matte kleur, meer richting warm beige. Het ligt er ook erg aan hoe het licht erop valt, ik vond het in elk geval een mooie kleur. Het is nummer 02 en hij heet Dance all night.

Ook deze kleur was lastig te fotograferen zoals hij in het echt is, al komt die meer in de buurt. In het echt is hij iets lichter koperkleurig en ook is de kleur iets matter. Blijft lastig, kan ook nog aan het kleurprofiel van mijn monitor liggen. Deze kleur heeft nummer 35 en heet Party all night.

De laatste van de drie is zilvergrijs. Ik heb wel vijf verschillende zilverkleurige oogschaduws, maar er is er geen enkele hetzelfde. Ik koop geen dingen waarvan ik weet dat ik al iets heb wat exact hetzelfde is.

Dit is een middentoon. Het is niet het lichte van de Pupa mono, maar ook weer een stuk koeler dan de donkergrijze kleur uit het Gosh paletje. Sowieso zijn de grijstinten ook mooi bij elkaar te gebruiken. Deze kleur heeft nummer 34 en heet Love that grey!

Tot nu toe had ik nog geen eyeliner-pen gevonden waar ik 100% tevreden over was: Te flexibele punt, snel uitgedroogd, niet zwart genoeg. Deze van Eyeko bestelde ik en ontving ik vandaag, ik heb ‘m meteen geprobeerd en ben tot nu toe erg tevreden. De Skinny Liquid Eyeliner heeft een stevige punt, is inktzwart en smudge proof!

Eyeko Skinny Liquid eyeliner

Als laatste een eye soufflé van de Hidden World LE van Catrice. Ze lopen bij Kruidvat hier in de stad nogal achter met limited editions, maar beter laat dan nooit. Normaal ben ik geen fan van dit soort oogschaduws, maar ik heb er al een paar van Catrice en die bevallen goed.

Aangezien dat allemaal zilver- en goudtinten zijn, vond ik deze wel mooi om aan de collectie toe te voegen, ik heb er geen foto van gemaakt, maar zoals je op het plaatje kunt zien, is het een nude-tint met subtiele shimmer. Dit is nummer C02 en hij draagt de naam Yes I Wood!

Catrice eye soufflé

Heb jij onlangs nog leuke make-up geshopt?