Het is lang geleden dat ik een outfitpost heb gedaan. Ik vind het altijd leuk om OOTD’s op andere blogs te bekijken en doe graag inspiratie op door de outfits van anderen. Zelf heb ik regelmatig outfits waarvan ik denk dat ze wel blog-waardig zijn, maar op de één of andere manier komt het er nooit van om er foto’s van te maken.

Allereerst krijg ik het nooit voor elkaar om mooie outfit foto’s te maken. Ik moet het zelf doen en heb een prima camera én een statief, maar als ik een meter of meer van mijn camera vandaan ben, kan ik niet zien hoe de compositie eruit ziet op het scherm.

Het is dus meestal op de gok schieten en ik weiger ergens buiten outfit foto’s te gaan maken. Daarnaast vind ik dat ik geen mooi figuur heb en ben ik bang dat ik vreselijk op foto’s sta. Vandaar dat je verder ook zelden of nooit full body foto’s van me ziet.

Maar gister durfde ik het toch wel weer eens aan. Ik had in m’n hoofd dat als het resultaat niet zou bevallen, ik het idee zou laten varen en de foto’s zou verwijderen, maar eigenlijk viel het me best mee dus besloot ik ‘m te plaatsen. Let overigens niet op mijn haar, dat was nogal verwaaid door een pittige wandeling en daarna een ik-waai-bijna-van-mijn-fiets tripje naar de andere kant van de stad.

Wat kleding betreft, neig ik normaal erg naar gemakzucht en vooral in de winter. Als ik uit m’n bed kom heb ik meestal geen zin om werk van m’n kleding te maken en omdat ik het enorm koud sta te hebben in mijn ondergoed, trek ik op zo’n moment liever iets warms aan dan een leuke rok of shorts. Toch vind ik dat ik af en toe wel wat meer uit mag pakken, niet dat ik er anders slonzig bij loop, maar ik heb zó veel leuke kleding en het komt de kast bijna niet uit.

Ik hou ervan om dingen met elkaar te combineren die je normaal gesproken niet snel bij elkaar zou zoeken. Zo ook deze outfit. Het enige recente item is het zwarte rokje met rits, de rest had ik al. De trui is eigenlijk een zomertrui, maar hij is toch redelijk warm en ik vond het mooi contrasteren met het zwart.

  • Oversized witte trui met ‘gaten’ » Tweedehands kledingwinkel
  • Zwart rokje met ritsjes (heb ik ook in rood) » SoHo (V&D)
  • Beenwarmers » ShoeTime
  • ‘Uggs’ van Ella (vorig jaar voor m’n verjaardag gekregen) » ShoeTime
  • Rood basic topje » ONLY
  • Zwarte basic 40 denier panty » HEMA
  • Rode leren armband met gesp » eBay
  • Zilveren kettinkje met sideways cross » eBay
  • Brede zilverkleurige ring (officieel herenring) > Bijou Brigitte