Je wilt niet weten hoe lang ik deze blogpost al wilde schrijven, maar het kwam er steeds niet van. Met name omdat ik een aantal foto’s moest maken die ik niet kon maken, omdat het steeds grijs weer was. Zoals nu, ja. Maar, gelukkig was het onlangs een paar dagen helder weer, dus ben ik gelijk aan de slag gegaan met m’n camera!

De meeste items zijn al wat maandjes oud. Het oudste item heb ik begin van de herfst gekocht. Allereerst een topje van Vero Moda, waar ik nog steeds verliefd op ben, ondanks dat ik ‘m nog niet heb kunnen dragen, omdat het geen topjes-weer is geweest sinds oktober. 🙂

Ik ben dol op sterretjes! Deze verkochten ze ook in het grijs met zwarte sterren en zwart met witte sterren, maar aangezien rood mijn favoriete kleur is, was de keuze snel gemaakt. Dat het maar snel voorjaar mag worden met mooi weer! Sowieso hoop ik ook dat rood nog een poosje langer in de mode blijft, zodat ik nog meer leuke rode items kan scoren!

Rode top met sterrenprint

Ondanks dat ik normaal niets moet hebben van roodtinten die niet écht rood zijn, vond ik deze wel mooi. Het is een beetje roestrood, maar toch ook weer niet. De kleur staat me best goed. Het is een shirt van Tom Tailor en dat is één van de weinige merk kledingstukken die ik bezit.

Ik hecht geen waarde aan merken, ik volg m’n eigen stijl en trek alleen aan wat ik leuk vind. Mooi meegenomen was dat hij afgeprijsd was bij V&D. Voordat de koudere periode begon, heb ik hem al gedragen en het kon wel eens één van mijn favoriete shirtjes gaan worden aankomend jaar!

Rood shirt met print van Tom Taillor

Alwéér een rood shirt! Daar heb ik er echt nooit genoeg van. Deze stond een tijdje geleden in de folder van Bristol, waar ze zo nu en dan toch echt best leuke dingen hebben. Behalve rood vind ik shirts met een tijgerkop erop ook erg leuk, dus dubbel in de emmer. Het model loopt van onder iets wijder uit en dat geeft een mooi effect. Het shirt lijkt hier op de foto overigens wat rozig, maar dat is het dus echt niet. Ik ben er wel blij mee in elk geval!

Rood T-shirt met tijgerkop

Dit jurkje heb je al eerder gezien. Volgens mij had ik dit fotootje in de blogpost over mijn verjaardag gezet, omdat ik ‘m toen aan had. Dit eenvoudige zwarte jurkje is van H&M en ik heb er al veel plezier van gehad. Ik heb hem nu een keer of vier aan gehad en hij staat erg leuk.

Zwarte skater dress van H&M

Eindelijk een rode skinny jeans! Wat heb ik dáár lang naar gezocht! Ik heb er her en der al zo vaak één gepast, maar net de verkeerde kleur en vaak zo’n lage taille. Inmiddels heb ik dus zelfs twee rode broeken. Deze en een stretch model in een donkerdere, maar wel mooie roodtint.

Ook heb ik inmiddels twee rode leggings: Een basic model en een rode lederlook legging die ik ook al een paar keer met veel plezier heb gedragen. Een rode skinny stond al tijden op mijn wishlist en ik ben dus erg blij dat ik er nu één heb! Ook gekocht bij Bristol. Ze hadden ‘m ook nog in het zwart, maar zwarte broeken heb ik genoeg. 🙂

Rode skinny jeans

Een donkergrijze trui van HEMA met subtiel glittertje. Ik heb hem al een paar keer gedragen, hij is echt fijn. Vaak prikken dat soort truien met een zilverdraadje nogal, maar bij deze is dat absoluut niet het geval en hij is ook lekker warm zonder echt heel dik te zijn.

Sowieso vind ik het leuk dat hij lekker lang is, zodat ik hem ook met een legging eronder kan dragen of zo. Ze hadden hem ook in een bruinige kleur en in lichtgrijs, maar ik vond deze het mooist. Geloof dat hij € 18 of € 20 was.

Grijze trui met glitter van HEMA

Deze trui van het Fresh Made bleek achteraf toch een jurkje te zijn, maar ik draag hem als trui. Ik was met m’n moeder in een winkel waar ze uitverkoop hielden met kortingen van 50% en soms hebben ze daar best leuke dingen.

Aangezien ze er kleding van diverse merken verkopen, weet je zo maar nooit waar je tegenaan loopt. Zo heb ik daar ook een keer een truitje van Replay gekocht voor € 15, wat origineel € 135 had gekost! Deze trui hing er alleen nog in maat S en die paste prima. Als jurkje is hij dan wel wat aan de korte kant, maar gewoon als trui is ie hartstikke leuk en lekker warm!

Grijze kabeltrui met V-hals

Op dezelfde dag in dezelfde winkel kocht ik ook dit kanten vestje van ONLY. Het grappige hieraan vind ik dat het qua model een wat sportiever vestje is, maar het kant maakt het juist wat netter en apart. Hij is overigens niet doorzichtig. Er zit een laagje kant overheen.

Als je de stof tegen het licht houdt, kun je er nét doorheen kijken, maar als je ‘m aan hebt, zie je er niets doorheen. Het vestje heeft een ritssluiting en een lage kraag. Ik vind ‘m echt heel leuk! Geloof dat die ook maar € 15 kostte nu.

Zwart vestje met kant

Dit shirt heb ik niet zo lang geleden in de sale gekocht. Ik ben dol op oversized shirts. Ze staan zo leuk op een strakke broek of een rokje, maar waarom speciaal zoeken naar oversized shirts als je ook gewoon een shirt in een grote maat kunt nemen!

Grijs T-shirt met printje

Dit shirt met lange mouwen kocht ik via Marktplaats. Waar ik jaren terug heel wat kleding op Marktplaats kocht, ligt dat de laatste tijd stil. Ik volg nog steeds een aantal favoriete rubrieken, maar de aantallen lopen zo snel op dat ik elke keer geen zin heb om alles door te spitten.

Omdat het echt zoeken naar een speld in een hooiberg is, omdat er een hoop troep op staat, is dat best een aardige klus. Dit shirt heb ik over getwijfeld, met name over het roze, omdat ik daar niet zo van houd, maar ik ben blij dat ik ‘m gekocht heb. Hij staat mooi en is van VILA.

Zwart met roze satijnen shirt

Het is de vraag of ik dit shirt ooit in het echt te zien krijg, maar ik hoop van wel. Ik heb het besteld en ook al betaald via eBay, maar hij is al een maand geleden verzonden en ik heb niets in huis. Inmiddels de verkoper gemaild die zegt dat ik nog maar twee weken moet wachten en dat ik dan wel een refund zal krijgen.

Maar ik wil mijn geld niet terug, ik wilde zo graag dit shirt! Ik vind het zó leuk! Er was ook al een ander item wat rond dezelfde tijd verzonden is en wat ook nooit aangekomen is. Meestal gaat het allemaal juist heel goed en ook nog vrij snel met het verzenden van dingen. Het zou wel lullig zijn als er 2 dingen kwijt zijn bij de post.

Grijs shirt met tijgerkop

Deze body heb ik ook via Marktplaats, ik vind ‘m zo leuk! Ik heb hem nog niet gedragen omdat ik niet goed weet hoe ik hem moet combineren. Mocht ik hem uiteindelijk toch nooit dragen, kan ik ‘m altijd weer op Marktplaats zetten.

Zwart kanten body

Als laatste een ring. Ik hou niet van typische damesringen met steentjes en versiersels, maar van stoere ringen. Roestvrijstaal vind ik ook mooi. Deze heb ik van de week gekocht en ook met een bepaald doel. Ik heb er iets in laten graveren.

Deze ring wil ik ook dagelijks dragen en daarom heb ik expres een ring uitgezocht die ik erg mooi vind, maar die ook praktisch is, zonder uitsteeksels of dingen die eruit kunnen vallen of kapot kunnen gaan. Het effect komt niet helemaal goed over, maar hij is van brushed metal, met aan de boven- en onderkant een dun randje wat glad is.

Roestvrijstalen ring met inscriptie aan de binnenkant

Heb je onlangs nog iets leuks gekocht?