Op een andere blog kwam ik iets handigs tegen; Namelijk een overzichtje van alle social media netwerken waar zij en/of haar blog te volgen was. Ik vond dat een enorm goed idee en besloot zelf ook eens zo’n overzichtje te maken met een aantal van de belangrijkste netwerken waar ik lid van ben en waar je me kunt volgen om op de hoogte te blijven.

Allereerst m’n Twitter account, wat ik heb sinds 2009. Het is niet echt site-gerelateerd, ook al draagt het wel dezelfde naam als mijn blog. Ik plaats voornamelijk persoonlijke updates, deel soms een leuk linkje en publiceer foto’s die ik her en der met mijn iPhone maak.

  1. x.com/byestrella

Met Facebook had ik een haat-liefde verhouding. Voordat ik me definitief aanmeldde, had ik al twee keer een account gehad en weer verwijderd. Ik wist niet wat ik ermee aan moest en door de aanhoudende geruchten over het niet zo nauw nemen met de privacy, vond ik ‘t beter om weg te blijven. Uiteindelijk ben ik toch gebleven.

  1. facebook.com/byestrella

YouTube heb ik al jaren, waarschijnlijk sinds ik in 2005 m’n eerste filmpje op internet zette. In tegenstelling tot veel andere bloggers, doe ik niet aan vloggen. Filmpjes met mijn eigen hoofd zal je niet vinden. Wel film ik soms evenementen, motorritten en wat andere dingen. Eigenlijk heb je dat al kunnen lezen in de blogpost van vorige week woensdag.

  1. youtube.com/user/estrellaweb

Ik gebruik al jaren RSS voor het volgen blogs en vind het nog steeds handiger, maar Bloglovin’ heeft ook voordelen. Bijvoorbeeld dat je, in tegenstelling tot bij RSS, kunt zien hoeveel mensen je volgen. Het blijft natte vinger werk, maar het idee is leuk. Mocht je nieuwe blogposts op mijn blog in je mailbox afgeleverd willen krijgen, moet je even op onderstaand linkje klikken!

  1. bloglovin.com/blogs/estrellawebnl-2330903

Waar ben jij te vinden op social media?