Afgelopen week heb ik op zich niet zoveel meegemaakt. Dinsdag kon ik terecht bij fysio. De dagen erna ben ik weer naar de sportschool geweest, om te constateren dat ‘t weer mis ging. Inmiddels heb ik m’n abonnement opgezegd en waarschijnlijk heb ik ook al een ander adres waar ik minder kans loop dat het mis gaat met m’n rug.

maandag 2 januari

Ik moest zo lachen om deze foto. Vooral ‘s avonds ligt hij vaak uren bij me, als ik een film aan het kijken ben, Het is al zo erg, dat hij bij de bank gaat staan piepen, omdat hij op schoot wil.

Toen ik deze folder zag, schoot ik in de lach. Het is alsof er een hap uit is genomen. Het zal tijdens het sorteren gescheurd zijn, maar ik kon ‘t niet laten om hem voorzien van “De folderbezorger had zeker honger”, op Twitter te zetten.

Ik was met Bas aan het wandelen en m’n oog viel op de takken die een soort frame vormen rond de bovenkant van de watertoren. Ik besloot er een foto van te maken, maar eigenlijk was dit de verkeerde filter. Desondanks vind ik het resultaat wel gaaf.

woensdag 4 januari

Deze foto van Bas vind ik zó schattig!

Bas in zwart-wit

vrijdag 6 januari

Instagram weer op m’n iPhone gezet, inmiddels ligt hij er weer af. Ik denk dat het om het sociale aspect gaat, dat mensen kunnen reageren en liken, maar dat interesseert me niet. Lastig vond ik dat ook niet alle foto’s in de fotorol belanden. Dit is één van de weinige foto’s die ik met deze app gemaakt heb en ik vind ‘m wel mooi.

Uiterwaarden

zaterdag 7 januari

Een panoramafoto van Buiten de Waterpoort. Hij was donker, maar met Lightroom heb ik ‘m wat lichter gemaakt. Best een leuk plaatje. Ook de volgende maakte ik toen ik aan het wandelen was. De laatste is met ProHDR gemaakt en ik vind het resultaat minstens zo mooi als van de foto ervoor. Sowieso zie je hier ook duidelijk wat fotograferen vanuit een andere hoek kan doen.

zondag 8 januari

Weer een HDR foto. Ik stond te bedenken of ik een foto zou maken. Ik zie vaak voor me hoe het resultaat eruit zal zien en besluit aan de hand daarvan of het een foto waard is. In eerste instantie niet, tot die zonnestralen door de wolken schenen, dat vond ik zo’n mooi effect, dat ik mijn iPhone vlug uit m’n jaszak griste en deze maakte.

Hoog water met zonnestralen