Het is zondag, dus tijd voor de Weekly Snaps. Deze week niet veel foto’s, maar ik zal proberen er wat van te maken. Donderdag ben ik jarig geweest, meer daarover kun je lezen in deze en deze blogposts. Verder ben ik weer naar fysio geweest, ben ik lekker aan het wandelen geweest en heb ik gister mijn fietsrondje weer eens gedaan omdat het heerlijk weer was.

10 januari

Twee van de cadeaus die ik voor m’n verjaardag kreeg, heb ik zelf gehaald. Onder meer ook deze iPod Shuffle (de rechtse). De andere iPod is degene die ik al had en die al een tijdje moeilijk doet. Dat was een iPod Shuffle 2e generatie en de nieuwe is een 5e generatie. Hij is nóg kleiner, maar de bedieningsknoppen zijn iets breder. De foto ernaast is van het hoge water.

11 januari

Ik ben met de pont overgevaren, omdat ik weer naar fysio moest. Door het raam zie je het gebied Buiten de Waterpoort en op de achtergrond is zelfs de kerktoren te zien. Die veerpont is ideaal, ik heb er de afgelopen jaren al de nodige kilometers over het water mee afgelegd en ondanks dat de prijzen opgeschroefd zijn, is het nog altijd een relatief goedkoop vervoermiddel en een stuk sneller dan via de Merwedebrug!

Op het achterdek van de veerpont

12 januari

Ik werd 37 op deze dag 37! De dag ervoor was ik met mijn vader bij de Harense Smid geweest om een nieuwe tv uit te zoeken. Dat werd een model van Samsung met een scherm van 37 inch en een massieve glazen voet. Hier zie je hem staan.

Mijn oude tv staat inmiddels bij een vriend, die al een jaar naar een piepklein tv’tje keek omdat zijn tv kapot was. ‘s Avonds ben ik met oma en m’n moeder bij de Pannenkoekenbakker in Woudrichem geweest, wat heel gezellig was. Op de foto zie je een display wat op tafel stond.

14 januari

Vrijdagavond had ik bedacht dat als het zaterdag weer zulk goed weer zou zijn, ik mijn fietsrondje weer eens zou doen. Kou kun je je op kleden en eigenlijk was ‘t niet heel erg koud. Zo gezegd, zo gedaan en zaterdag m’n rondje gedaan.

De laatste keer dat ik hetzelfde traject had afgelegd was eind november, dus al even geleden. Het was heerlijk en ik heb er met volle teugen van genoten. Op de terugweg deze foto van de Merwedebrug gemaakt.

Fietsen op de Merwedebrug