Leuke week gehad? Ik wel. Voor de verandering weer eens een wat drukkere week. Zo ben ik in de weer geweest met mijn nieuwe dvd-speler, ben ik met mijn moeder en oma om een ander dekbed geweest en ben ik met mijn vader en zijn buren uit eten geweest voor zijn verjaardag.

dinsdag 17 januari

Nu ik een nieuwe tv heb, kon ik de ondertitels van m’n dvd-speler niet meer lezen. Ik vond het lettertype vanaf het begin al lastig, maar nu was het ook kleiner. De nieuwe wilde ook niet meewerken. Zodra ik ‘m op de HDMI-kabel aansloot, kreeg ik dit beeld.

De oude speler deed wel normaal op dezelfde kabel. Vervolgens omgeruild voor een Samsung, die perfect werkte, maar daar was de ondertiteling minder duidelijk. Inmiddels heb ik deze weer. Als ik hem via scart aansluit, doet hij niet zo raar.

Ik liep al een tijdje met het idee om iets in een ring te laten graveren, maar het kwam er niet van. Uiteindelijk vorige week de stap gezet, een mooie ring uitgezocht en laten graveren. De ring was maandag klaar.

Ik wilde eerst een zilveren ring, maar er zat niets bij wat ik mooi vond, totdat ik deze ring van edelstaal spotte voor een mooi prijsje. Het was een gok of het graveren zou lukken, aangezien de ring te breed was, maar het is gelukt en ik ben er erg blij mee. Wat erin staat kan ik helaas niet vertellen, want dat is mijn eigen kleine geheimpje. 🙂

donderdag 19 januari

Zoals je hier kon lezen, kreeg ik voor m’n verjaardag een dekbed. Maar terwijl ik verwachtte dat het dezelfde zou zijn als die ik had, bleek het heel anders te zijn. Uiteindelijk heb ik dat dekbed aan m’n vader kunnen doorverkopen en ben ik met oma en m’n moeder naar een winkel in Heusden geweest die dekbedden verkopen. Inmiddels ben ik van het dons af en heb ik een wollen dekbed. Minder dik dan ik gewend was, maar heerlijk warm! Bas vond ‘t ook wel wat.

Bas op bed

vrijdag 20 januari

Gister was was mijn vader jarig. Hij is 60 geworden en ik vond het leuk om, naast een cadeautje, iets te doen met die 60 jaar. Na even brainstormen wist ik het: Ik zou een collage maken op de pc en die uitprinten en in een lijst stoppen. Het resultaat is heel gaaf geworden! Mijn vader vond het ook erg leuk, want hij pakte elke keer de lijst weer op om ernaar te kijken.

Collage voor de verjaardag van m’n vader

zaterdag 21 januari

Ik zou gistermiddag naar m’n vader gaan voor z’n verjaardag en dan eind van de middag terug omdat hij ‘s avonds met de buren uit eten zou gaan. Uiteindelijk liep dat anders en mocht ik ook mee, wat erg leuk was.

Het was in Tilburg bij Etenstijd, waar je twee uur onbeperkt kunt eten voor een vast bedrag. Goed gegeten! Wij zaten op de tweede verdieping en je had daar vandaan een goed overzicht over het buffet beneden.

Er stond ook een enorme chocoladefontein! De eerste keer dat ik zo’n ding in het echt heb gezien was bij Dordt in Choc, maar dat was een tafelformaatje. Deze was zeker een meter hoog en er stroomde chocolade doorheen! Er lagen aardbeien en spekjes naast, die je door de chocolade kon halen en dat was goddelijk!

zondag 22 januari

Ik ben met Bas wezen wandelen en het waaide behoorlijk! Het mooie van harde wind, vind ik dat het vaak gave wolkenluchten oplevert. Op deze foto zie je de zon door de wolken breken, maar aan de onderkant van het wolkendek zat een gat waardoor je een stralenkrans neer ziet dalen.

Dramatische lucht boven de rivier