Afgelopen week was leuk en druk! Dinsdag ben ik wezen zwemmen in het Cariba bad, woensdag ben ik een middag bij m’n moeder geweest en zijn we ook bij oma langs gegaan.

Verder ben ik bij de Kringloop gaan kijken, heb ik veel gewandeld en was ik gister weer bij m’n moeder, omdat ze jarig was. Tot slot heb ik vandaag een relaxte zondag gehad met kaarsjes, chill muziek, véél thee, een leuke film en gezellig bezoek.

maandag 23 januari

Zoals je eerder al kon lezen, kreeg ik van m’n moeder een programmeerbare kamerthermostaat cadeau. Helaas bleek al snel dat deze, in tegenstelling tot de meeste, maar 2 instelbare temperaturen had. Uiteindelijk heb ik die met bijbetaling omgeruild voor een ander exemplaar. Behalve dat je bij deze 6 temperaturen per dag kunt programmeren, ziet het er ook best hitech uit, zo’n display aan de muur!

Thermostaat met groot display

dinsdag 24 januari

Dinsdag waaide het hard toen ik met Bas aan het wandelen was en in combinatie met de zon en blauwe lucht, levert dat mooie wolkenluchten op. Deze foto vind ik erg gaaf. Het ruwe water met zo’n aparte wolkenlucht en de zon die er dan net bovenuit piept. Ik maakte meerdere foto’s tijdens deze wandeling, maar vond deze het mooist.

Mooie wolken boven de rivier

woensdag 25 januari

Woensdag was ik ‘s middags bij m’n moeder. Ik zou eerst de dag erna gaan, omdat ik naar fysio moest, maar nadat ik erachter was gekomen dat ik de eerste 20 fysio-behandelingen zelf moest betalen, heb ik mijn afspraak afgezegd. Ook omdat ik geen last meer heb. Vervolgens alsnog naar Andel gegaan, waar in de tuin de narcis stond.

Ook bij oma geweest, waar Winston en zijn dames ook van de partij waren. Bij oma loopt al bijna een jaar een grote muskuseend rond, die daar vanzelf is aan komen waaien. Ze noemt hem Winston. Sinds een tijdje heeft hij ook twee vrouwtjes bij zich. Hier zitten ze met z’n drietjes te eten uit een bak graan. Oma heeft namelijk speciaal voor de eenden een zak gekocht om ze te voeren. Wat ze haar in dank afnemen!

donderdag 26 januari

Mijn Marktplaats handeltje is na een aantal stille maanden weer opgebloeid. Dat was duidelijk te merken aan het aantal pakketjes wat verzonden moest worden, goed voor 40 postzegels. Met de vernieuwde tarieven was het totaalbedrag wel even slikken, maar uiteindelijk betaalt de verkoper ook de porto, dus is het meer het idee dat ik het geld zelf uitgeef. 🙂

Pakketjes inpakken

zondag 29 januari

De laatste foto van deze week is er één die ik vanmiddag gemaakt heb. Ik had me met een stapel folders en een pot thee genesteld op mijn bank en werd later vergezeld door een vriend, die ook wel een bakkie thee lustte. Al met al zijn er vandaag drie potten thee doorheen gegaan en ik heb het gevoel alsof ik ben veranderd in een waterballon, zoveel thee dat ik gedronken heb!

Tijd voor thee