Terwijl het inmiddels 1 januari is, lees je de Weekly Snaps van de laatste week van 2012. Maandag was Tweede Kerstdag en ben ik met m’n vader uit eten geweest. De volgende dag was oma jarig en ben ik daar ‘s middags geweest en heb ik m’n handen uit de mouwen gestoken om te helpen de gasten te voorzien in hun natje en droogje. Woensdag was het tijd voor een knipbeurt bij de kapper en de rest van de week heb ik weinig ondernomen.

maandag 26 december

Tweede kerstdag zou ik naar m’n vader gaan om ergens te eten. Het eten was lekker, maar doordat het heel druk was, kon je elkaar amper verstaan. Deze grappige Kerstman zat op de balie naast de tafel waar wij zaten.

Kerstman pop in een restaurant

dinsdag 27 december

Op 27 december is oma jarig. Mijn moeder haalde me op van het pontje. De rest van de middag heb ik m’n handen vol gehad aan het bijschenken van drankjes, rondlopen met schalen vol hapjes, afwassen en bereiden van gevulde eieren.

Oma’s verjaardag vieren

woensdag 28 december

Naar de kapper geweest. Alleen de puntjes bijgeknipt en uitgedund, zo kan ik er voorlopig weer even tegenaan! Vervolgens nog een zwart-witfoto van mij waarop ik een beetje boos kijk. :-)

vrijdag 30 december

Bas zat de op schoot dus deed ik een poging om leuke foto te maken van ons samen. Deze vond ik wel leuk, ik schoot net in de lach omdat Bas raar met z’n kop deed vanwege de piepjes die de camera-app maakte.

Toen ik dinsdagavond mijn sport-bh niet kon vinden en hij, na op alle standaard plaatsen gezocht te hebben, nog niet terecht was, heb ik twee dagen m’n hoofd gebroken over waar ie kon zijn. Uiteindelijk vond ik ‘m aan de binnenkant van een vest waarin hij was blijven haken. Mijn kast is nu ook gelijk netjes opgeruimd! Tot slot een foto van de Lingehaven die ik mooi vind.

zondag 1 januari

Ik was naar mijn moeder gegaan en oma kwam ook even langs om goed nieuwjaar te wensen. Bas is gek van oma en hij was niet bij haar van schoot te slaan. Deze foto van oma met Bas vind ik heel lief! Ondanks dat ik normaal gesproken nooit foto’s van andere mensen op mijn blog plaats, maak ik voor deze toch een uitzondering.

Oma met Bas