Begin deze week ontving ik een mailtje van Sandra, met de vraag of ik het leuk zou vinden wanneer ze m’n blogsale op haar website zou vermelden. Ze heeft namelijk een site opgericht waar ze alle beauty-gerelateerde blogsales van Nederland verzamelt. Ik was direct enthousiast over het idee en besloot er zelf ook een blogpost aan te wijden!

De site bestaat nog relatief kort. Sandra kwam op ‘t idee doordat ze regelmatig zoekopdrachten voorbij zag komen, waaruit bleek dat mensen vaak op zoek zijn naar blogsales, maar het in een almaar groeiende wereld vol blogs steeds lastiger is om die te vinden. Omdat ik zelf ook wel eens op zoek ben geweest naar blogsales, weet ik hoe lastig het kan zijn.

En dan te bedenken dat ik intussen zestig blogs volg! Het idee om alle blogsales op één plek te verzamelen, sprak me meteen aan. Begin van de middag al, verscheen het eerste artikel met blogsales, waarin ook die van mij is vermeld.

Blogsale in Nederland website

Meedoen is simpel: Heb je een blogsale of Marktplaats-pagina waarop je make-up verkoopt? Dan kun je je via een mailtje (mailadres is vermeld op de site) aanmelden voor vermelding op. Deelname is gratis en er wordt niets terug verlangd. Uitgangspunt is puur het overzichtelijk maken van alle blogsales en dat vinden wij dames maar wat handig!

Elke vrijdag wordt een update geplaatst met nieuwe blogsales. Staat die van jou er al bij, maar heb je alles verkocht of nieuwe items toegevoegd? Dan kun je dat doorgeven aan Sandra, waarna ze jouw gegevens aanpast. Als dat geen service is weet ik het ook niet meer!

Alle info kun je op je gemak nog eens nalezen op de site. Verder kun je de website volgen via Bloglovin’ en RSS. Vanaf nu krijg je de leukste blogsales dus gelijk afgeleverd in je mailbox of RSS reader, zonder dat je daarvoor op zoek hoeft. Ideaal!