Omdat ik een groot liefhebber ben van aparte dingen, ben ik ook een groot liefhebber van eBay. Je kunt er, meestal voor weinig geld, items scoren waar je hier in Nederland niet snel iemand anders mee zult zien rondlopen. Ikzelf koop er voornamelijk sieraden en accessoires, maar eigenlijk kun je er alles krijgen wat je maar kunt bedenken.

In deze blog laat ik je een aantal items zien die ik onlangs gekocht heb op eBay en die onderweg zijn. Eigenlijk koop ik sowieso alleen via eBay US, waar overigens ook Aziatische verkopers op adverteren. De Nederlandse afdeling van eBay keur ik meestal geen blik waardig, daar is slechts zelden iets leuks te vinden.

Deze angel wings oorbellen had ik al. Precies dezelfde. Het waren mijn favoriete oorbellen en ik droeg ze vaak. Ik kwam pas een foto van een hele tijd geleden tegen en daar droeg ik ze ook, ik heb ze volgens mij al een jaar. Maar toen verloor ik er één.

Ondanks dat ik het hele huis uitgekamd heb, kon ik ‘m nergens vinden. Tot mijn blijdschap zag ik dat de verkoper waar ik ze destijds kocht, dezelfde nog had. Helaas waren deze oorbellen niet echt goedkoop (25 dollar) maar ik wilde ze per se weer hebben. Het is volgens mij echt zilver.

oorbellen angel wings

Deze ringen kocht ik bij dezelfde verkoper en ik kan niet wachten tot ze er zijn. Ik ben dol op double finger ringen en heb ook iets met kruisjes, dus twee vliegen in één klap. De smalle ring is volgens mij een dupe van de bekende Zara ring met kruis.

Nog meer sieraden met kruisjes. Deze twee kettinkjes waren allebei ook goedkoop (één dollar), dus het is even afwachten of het ook echt wat is. Maar ik heb van dit merk (J-Pop) nog een ketting en die heb ik nog steeds en ziet er nog prima uit.

Ik zag op andere blogs regelmatig posts voorbij komen over KitKat in aparte smaken en was daar ook nieuwsgierig naar. Ik heb zelf deze met Strawberry Cake smaak besteld en één met Pumpkin Cheesecake smaak. Ik heb géén idee of het lekker is, maar nieuwsgierig ben ik zeker en het was inclusief porto nog goedkoper dan een gewone KitKat in de winkel!

Sinds ik mijn Chi stijltang heb, gebruik ik altijd Chi Silk Infusion olie om mijn haar tegen de hitte te beschermen. Bij de kapper koop ik een klein flesje van 50 ml voor € 20, maar er bestaan dus ook grotere flessen. Ik heb nu een fles van 150 ml besteld voor hetzelfde geld als een kleine bij de kapper, met gratis verzending. Dat is dus écht goedkoop!

Dit iPhone hoesje stond al langer in mijn volglijst, maar ik heb hem nu toch maar besteld. Ik heb het liefst flip-over hoesjes, maar vind het ook leuk om af te wisselen. Ik heb een hoesje gehad wat best op deze leek, die heb ik vorig jaar met kerst gekregen, maar helaas is hij kapot en nergens meer te krijgen. Op deze manier heb ik toch nog iets wat erop lijkt.

Deze stoere armband met ritsdetails kocht ik bij deze verkoper. Ook daar heb ik al vaker dingen gekocht. De armband bestaat uit stukjes imitatieleer met aan weerskanten ritsjes.

Tot slot twee patches. Een zwarte met Fazer erop. Ik heb een spijkerjack waar ik diverse motorpatches op heb zitten en voor deze heb ik vast nog wel een plekje over. Er zijn heel wat standaard Yamaha patches, maar één als deze had ik nog niet gezien. Het is een mooi formaat. Hij is in Classic Yamaha stijl en ik vind ‘m erg mooi. Enig minpunt is dat ik verplicht ben achter de naaimachine te kruipen, maar het is gelukkig niet echt veel werk.

Heb jij onlangs nog iets gekocht op eBay?