Nadat ik besloot de blog met typografie afbeeldingen die ik in de loop der tijd heb gemaakt online te zetten, hakte ik de knoop door en besloot ik eventuele graphics alleen via mijn blog te laten zien. Op die manier zien mensen ze eerder dan dat ze verstopt zijn op een aparte pagina en is het ook makkelijker om erop te reageren. Die pagina is dus verdwenen!

Daarvoor in de plaats, is er wel iets nieuws gekomen, anders werd het ook zo kaal bovenin met alleen een linkje naar de home, fotopagina en contactpagina. Ik heb besloten een ‘over de site’ pagina te schrijven.

Op de ‘over mij’ pagina kun je al beknopt iets lezen over de site, maar ik besloot dat op een aparte pagina wat meer uit te werken en nog wat meer inside informatie te geven. Op deze manier kunnen mensen niet alleen van mijzelf maar ook van mijn website en diens geschiedenis een goed beeld krijgen. Zelf vind ik het ook altijd leuk om wat achtergrondinformatie te hebben.

Mocht je de nieuwe pagina niet gezien hebben, dan kun je op deze link klikken. Een kleine verandering is ook dat ik e-mail veranderd heb in contact. Ook omdat er links naar onder meer m’n Twitter en Facebook account op staan, gaat het niet alleen om mail maar is het gewoon de pagina waar je meerdere contactmogelijkheden vindt.

Als laatste is de bezem grondig door het fotoalbum gegaan. Vooral bij evenementen zijn er veel foto’s verwijderd. Ik heb er jarenlang een handje van gehad om van één evenement een paar honderd foto’s te maken.

Die zocht ik achteraf uit op mislukte exemplaren, maar de rest bewaarde ik en zette ik ook online. Dat moest anders. Niemand vindt het prettig om door een fotomapje met 100 foto’s van hetzelfde te worstelen. Inmiddels heb ik de klus geklaard en zijn er honderden foto’s verdwenen.

Wat er over is gebleven zijn alleen de foto’s die ik het mooiste vind. Ook de overige mappen zijn onder handen genomen en hier en daar zijn ook daar foto’s uit verwijderd. Ook waren er nog best veel foto’s in het ‘oude’ formaat, namelijk 460 x 345. Inmiddels werk ik alweer een hele tijd met 640 x 480 maar ik had eerder nog niet de moed opgebracht om de hele handel om te zetten naar het grotere formaat.

Uiteindelijk is dat nu ook gebeurd. Enige nadeel is wel dat de omschrijvingen nu ook foetsie zijn alsmede eventuele reacties. De beschrijvingen ga ik er in de loop van de week weer bij zetten (ook een aardige klus) en reacties, ach, ik zal maar zeggen dat ik op mijn blog meer reacties krijg. Die paar verdwenen opmerkingen bij de foto’s neem ik maar voor lief. Al met al dus weer aardig wat veranderd en aangepast!