Vandaag geen inspiratie voor een blogpost en inmiddels ben ik ook best slaperig, dus heb ik niet zo’n zin om van alles overhoop te halen om uitgebreid te schrijven. Wel wilde ik graag onderstaande afbeelding met jullie delen, die ik onlangs tegenkwam op Facebook. Iedereen kent waarschijnlijk het fenomeen woordzoeker wel, deze is hel heel origineel!

Ik vond dit zo grappig dat ik natuurlijk meteen ben gaan zoeken welke drie (Engelstalige) woorden ik als eerste vond. Dat waren epic, lovely en broken. Alleen geloof ik niet zo dat die woorden mij als persoon representeren.

Epic wordt vaak gebruikt om aan te duiden dat iets helemaal fantastisch is en het zou nogal wat zijn als ik dat over mezelf zou zeggen. Lovely komt voor mij het dichtst in de buurt van schattig en dat past ook niet echt bij mij. Broken ben ik al helemaal niet, gelukkig niet zeg!

Welke woorden zie jij als eerste?