Weer een week voorbij, de tijd gaat hard en ik kan het nu niet erg vinden. Het voorjaar kan van mij niet snel genoeg komen! Nog even en het is maart en dan gaan we zo zachtjes aan naar mooiere dagen toe. Afgelopen week was rustig, ik ben best moe geweest en heb weinig anders gedaan dan op de bank hangen en niets doen. Verder heb ik wat gewandeld, films gekeken, boeken gelezen en een lichte verslaving voor Facebook ontwikkeld. :-)

maandag 13 februari

Wat je op de foto ziet is uniek. Het zijn mijn katten, die heel knus tegen elkaar lagen. Het is niet zo dat ze een hekel aan elkaar hebben, maar bij elkaar liggen doen ze niet vaak en al helemaal niet tegen elkaar aan. Ze hadden het koud zeker!

Micky en Molly in de vensterbank

dinsdag 14 februari

Valentijnsdag! Vandaar deze foto. Ondanks dat ik hem met mijn iPhone heb gemaakt, lijkt het net een soort productfoto door de witte achtergrond. Dit hartje heb ik een tijdje geleden gekocht bij Xenos, toen de Valentijnsspullen net uitgestald waren.

Deze foto maakte ik bij een vriend thuis, dit is één van zijn katten en haar naam is Donder. Nadat ze eigenlijk al vanaf het begin heel erg bang was voor mij, leek dat nu eindelijk veranderd te zijn, ze leek de aandacht zelfs wel leuk te vinden. Hier lag ze in haar mandje heel hard te spinnen.

woensdag 15 februari

Woensdag was een baaldag, ik zat niet lekker in m’n vel, was moe, zat zelfs onder twee dekens nog te bibberen en had de hele dag last van hoofdpijn. En wat kun je dan beter doen dan de hele dag bank hangen met Bas of Micky op schoot.

Die vonden het wel prima. Op de foto ben ik aan het bellen, terwijl ik half in slaap viel. Maar moe of niet, eten moet ook gebeuren, dus bedacht ik dat ik zin had om wentelteefjes te bakken. Lekker makkelijk en snel.

donderdag 16 februari

Donderdag kwam de post met een aangetekend pakketje. Ik verwachtte iets van eBay en Etsy, maar niets van waarde, dus vroeg me af wat dat kon zijn. Bleek het toch één van de dingen te zijn die ik via Etsy besteld had, een rood leren armbandje met studs.

Armbandjes

vrijdag 17 februari

Een collage met foto’s van Bas, ik vond ze zo leuk bij elkaar! Meneer was een beetje lui. Ik ben sinds een tijdje dol op rode lipstick en ondanks dat ik er al twee heb, kocht ik er vrijdag weer één.

zaterdag 18 februari

Zaterdag ben ik gaan wandelen met Bas. Terwijl we in de verte de carnavalswagens hoorden, liepen we lekker rustig door de natuur op de vestingwallen. Wat opviel, was dat ik verschillende vogelnesten heb gezien. Volgens mij lopen de vogeltjes nogal voor. Bij mijn weten beginnen ze pas in maart met nest maken?

Nest in de bomen?

zondag 19 februari

Behalve dat ik zelf een uitgebreide douche met extra aandacht voor m’n haar heb genomen en wassen heb gedraaid, heb ik Bas ook in bad gedaan. Hij is er niet dol op om gewassen te worden, maar soms moet het nu eenmaal gebeuren!

Wat kijkt ie lief!

Heb jij nog wat leuks meegemaakt?