Afgelopen week stond voor mij vooral in het teken van motoren, een zere knie en knutselen aan m’n website. Het was, op de knie na, best een leuke en productieve week, dus ik kan hem straks met een tevreden gevoel afsluiten!

dinsdag 21 februari

Daar hebben we mijn zielige knietje. Ik stond dinsdagmiddag op van de bank en kon opeens niet meer op mijn linkerbeen staan. Het is nog steeds helemaal niet over, maar wel minder. Met een dagje slenteren op de motorbeurs in het vooruitzicht, was ik hier niet gelukkig mee. Uiteindelijk kocht ik de dag erna een kniebrace waar ik veel profijt van gehad heb. Hier had ik een rekverband om m’n knie voor ondersteuning.

Verband on m’n knie

woensdag 22 februari

Yamaha rules! Eens in de zoveel tijd ‘moet’ ik weer naar Van Meel motoren. Ondanks dat het een motorzaak is en ik nog nooit een motor heb gekocht, weten ze wie ik ben en kennen ze me ook bij naam.

Deze keer ging ik erheen omdat ik een mooi leren Yamaha jack had gezien die ook afgeprijsd was. Helaas was het een herenmodel en stond dat me dus niet echt mooi. Desondanks geen spijt dat ik weer even in mijn favoriete motorzaak geweest ben!

Van Meel Motoren in Made

donderdag 23 februari

De ene dag in een motorzaak, de andere dag op de motorbeurs. Dit is het armbandje wat ik heb gekocht. Bij gebrek aan de nodige Yamaha merchandise, heb ik dit maar gekocht. Ondanks dat ik ruim 40 armbanden bezit, had ik zoiets nog niet in de collectie. Ook kocht ik voor m’n moeder twee patches met de tekst loud pipes save lives en Volusia, wat ze erg leuk vond.

Arm candy

vrijdag 24 februari

Deze foto is niet erg duidelijk, maar ik vind ‘m wel grappig. Hij roept een heel vrolijk gevoel bij me op als ik ernaar kijk. Op het moment dat ik hem maakte, had ik goede zin en was ik een beetje aan het dollen met Bas, die wel een hele rare smoel trekt. :-)

Knuffelen met Bas

zaterdag 25 februari

Deze foto vind ik zelf ontzettend schattig. Dit is Snoesje, de kat van m’n moeder. Het is een heel mooi katje en ze is erg lief. Niet dat mijn eigen katten niet mooi en lief zijn, maar die zijn zwart en dat is vaak lastig te fotograferen. Hier ligt ze op een stapel kussens en vandaar dus dat ik de foto op Twitter publiceerde met de tekst ‘Prinses op de erwt’.

Prinses op de erwt

zondag 26 februari

De badkamer was aan een schoonmaakbeurt toe en dus heb ik daar mijn best op gedaan. Niet slim met een witte blouse, maar zover ik het heb kunnen beoordelen, heb ik ‘m schoon kunnen houden. Hier zie je mijn schoon geboende tegeltjes, die ik stuk voor stuk met een lap en gezeten op m’n knieën heb geschrobd.

Het geeft altijd zo’n lekker gevoel als het weer schoon is. Het is precies zoals ik gister in een oud krantenknipsel las: Men moet geen dingen doen die men prettig vindt om te doen, maar die men prettig vindt gedaan te hebben. En zo is het! Tot slot een schattige foto van Bas.