Het is alweer even geleden dat ik een TYF heb gedaan, dus het werd weer tijd! Dit keer met het thema katten. De meeste mensen hebben wel één of meerdere katten (gehad) en weten maar al te goed dat het engeltjes, maar ook bengeltjes kunnen zijn! Mocht je daar nog niet achter zijn, bewijzen onderstaande filmpjes dat wel :-) Ook als je niet van katten houdt, leuk om te zien!

Deze vind ik zó leuk! Deze kat ‘beantwoordt’ de telefoon en ‘zegt’ dan ook nog wat. Wel slim gevonden dat ie weet wat ie moet doen om die herrie op te laten houden!

Zo simpel, maar zo hilarisch! Mijn oudste kat was, toen hij jonger was, ook dol op de wasmachine. Hij kon er tijden naar zitten staren, maar zo ertegen meppen heeft ie nooit gedaan. Ik vind het er wel heel grappig uitzien!

Deze is schattig, het grijze katje is de witte aan het ‘masseren’. Tenminste, daar lijkt het wel op, je zou haast denken dat ie echt weet waar ie mee bezig is. De ander vindt het nog best ook.

Ik heb nog nooit ZO’N irritante vogel gezien! Deze duif (dat is het toch?) is er duidelijk op uit om de kat te irriteren, die zich eigenlijk nergens wat van aantrekt, ondanks dat de duif op een gegeven moment recht in z’n oor zit te tetteren. Alleen op het laatst heeft de kat er toch wel een beetje genoeg van, ik vond eigenlijk al dat hij veel geduld had!

Volgens mij al een wat oudere reclame van Bacardi met een wel hele hyperactieve kat in de hoofdrol, erg leuk om te zien!

Katten en nieuwsgierigheid staan naast elkaar in het woordenboek (bij wijze van spreken dan…) Deze kat vindt de kartonnen dieetverpakking wel erg interessant! Tot zover een aantal leuke kattenfilmpjes, niet heel veel deze keer (meestal doe ik er 10 of zo), maar op deze manier is het misschien ook nog wat meer overzichtelijk.