Elke vrouw heeft ze wel in een kast of laatje liggen: Panty’s. Van 20 tot 60 denier, basic zwart, in een kleurtje of met een dessin. Om voor mezelf te spreken; ik heb een la vol. Vooral zwart, maar wel veel met een motiefje! Al moet ik wel toegeven dat ik meestal toch naar de effen zwarte grijp, omdat dat nu eenmaal overal bij past.

Panty met apart motief

De panty hierboven heb ik zelf, maar nog niet gedragen. Ik had gepland ‘m met kerst te dragen, maar ik was het vergeten en had een gewone zwarte aangetrokken. Ik heb nog geen gelegenheid gehad om deze te dragen. Aangezien ie redelijk opvallend is, vind ik ‘m niet geschikt om aan te trekken op een doordeweekse dag.

Wie weet blijft ie liggen tot de volgende kerst. :-) Hij is overigens ‘one size’, dus ik hoop dat het wel een beetje lekker zit. Ik koop panty’s bijna altijd één of twee maten groter, omdat ik vrij lange benen heb en ze anders vaak te kort zijn. En ik word er nu eenmaal niet blij van om de hele dag m’n panty op te moeten hijsen.

Bovenstaand een aantal panty’s op diverse webshops. Ik zou deze niet zo snel zelf kopen, maar vind ze leuk om te zien. Die zebraprintpanty zou ik misschien kopen, al vind ik zoiets wel snel te druk. Zo één met sterren, staat nog wel op m’n wishlist. Een tijdje geleden verkochten ze deze bij Pieces, maar tegen de tijd ik ‘m besloot te bestellen, waren ze uitverkocht.

Leuke fashionpanty’s kun je kopen bij shops als pantyshoppen.nl en panty’s.nu. De panty op de foto helemaal bovenaan, kocht ik bij de laatstgenoemde webshop. Ook bij V&D hebben ze regelmatig leuke panty’s voor weinig geld. Ik kocht daar de panty met het wafelpatroon.

Tot slot een collage met wat inspiratiefoto’s!

Vind jij panty’s met printjes ook leuk?