Het werd weer ‘ns tijd voor een tag! Dit keer één die alleen beauty gerelateerd is. Dat was gelijk de reden waarom ik eerst twijfelde of ik deze wel zou doen, aangezien ik niet zo’n beauty-freak ben als veel andere vrouwen. Desondanks weet ik op alle vragen wel een antwoord.

1. Hebzucht: Wat is je goedkoopste en duurste beauty product?

Gelijk de lastigste vraag: Ik hou niet bij wat een product kostte. Daarnaast koop ik uitsluitend budget, dus écht duur kom ik nooit uit. Het duurste wat ik aanschafte, is waarschijnlijk het Too Faced Natural Eye palette, maar daar betaalde ik minder voor dan in de winkel, omdat ik ‘m op Ebay heb gescoord. Het goedkoopste was een oogschaduw van Max, het huismerk van Action. Ik heb ‘m inmiddels niet meer, omdat ik het waardeloos vond.

2. Woede: Met welke producten heb je een haat/liefde relatie?

Ik denk rode lipstick. Sinds een tijdje ben ik er dol op, maar het aanbrengen kost veel tijd en lukt ook niet altijd even goed. Ik kleur ‘t eerst in met lip-liner, maar als ik uitschiet of het lijntje te hoog of te laag zit, ben ik al gauw langer bezig. Dat is dan ook gelijk de ‘haat’ factor,

3. Gulzigheid: Wat zijn je lekkerste beauty producten?

Als je aan lekkere beauty producten denkt, kom je waarschijnlijk eerder uit bij bad-producten, maar ik gebruik meestal de eerste de beste douchegel en zeepjes en crèmes ben ik geen fan. Aangezien parfum volgens mij ook onder beauty valt, kies ik daar maar voor. In dit geval alle drie m’n Playboy geurtjes!

4. Luiheid: Welk beauty product verwaarloos je uit luiheid?

Blush. Ik zie het resultaat meestal niet echt, een extra laagje aanbrengen doe ik niet, omdat ik niet op roze appelwangetjes zit te wachten. Ik haal de kwast één keer over m’n wangen en of ik resultaat zie of niet, ik moet erop vertrouwen dat ‘t goed is.

5. Trots: Welke producten geven je zelfvertrouwen?

Eyeliner! Als ik geen eyeliner draag, vind ik het kaal. Als ik oogschaduw aanbreng en ik heb nog geen eyeliner op, vind ik het er gek uitzien. Eyeliner hoort bij mij en geeft me zelfvertrouwen, zeker als ik er in geslaagd ben een mooie wing te maken!

6. Lust: Wat vind je het meest aantrekkelijk aan een man?

Ogen! Ik kan absoluut in vervoering raken van mooie ogen, bij voorkeur blauw. Van die ogen waarvan je het gevoel hebt dat ze dwars door je heen kijken. Heerlijk!

7. Jaloezie: Welke items zou je het liefst ontvangen als cadeau?

Beauty en make-up is zo persoonlijk dat ‘t voor een ander moeilijk is om iets te kiezen wat jij mooi vindt, tenzij je doorgegeven hebt wat je wilt hebben natuurlijk. Desondanks koop ik het liever zelf. Er zijn ook geen dure parfums of make-up producten op mijn wishlist, die ik ooit nog eens wil kopen, dus ik kan deze vraag niet echt beantwoorden.