Ik heb een zwak voor bikerjacks. Ik heb een zwarte en wilde er eigenlijk ook graag één in het rood. En zo deed ik gister een aankoop waar ik erg blij mee ben, namelijk een rood bikerjack! Een tijd terug had ik op internet één gevonden van Goosecraft, maar die kostte ruim € 200.

Dat jasje was zo’n item waar je verliefd op bent, maar het uit je kop zet omdat het niet binnen je budget ligt. Totdat je iets tegenkomt wat er veel op lijkt en wat qua prijs wel goed te doen is! Vorige week stonden suède bikerjacks in diverse kleuren in de HEMA folder, waaronder ook een felrode! Ik was gelijk alert. Die moest ik hebben!

De jasjes kostten € 50 en ondanks dat dat voor mijn doen nog een flink bedrag is, is het niet veel geld voor een jasje van echt suède van een mooie kwaliteit. Ik heb in het najaar ook een suède jasje van HEMA gekocht en die is ook erg mooi. Overigens had ik een paar dagen eerder wat geld van m’n vader gehad, daar kon ik ‘m van kopen!

Rood suède bikerjack van HEMA

Dezelfde dag nog naar de winkel gesjeesd, maar helaas, de rode was al uitverkocht in een paar uur. Wel hingen er beige, een paar groene en een lichtblauwe wat ik niets vond. Ik wilde de rode! Eenmaal thuis gelijk het internet op gedoken en gecheckt of ze nog wel op de webshop van HEMA beschikbaar waren en ik had geluk!

Het jasje besteld en gister heb ik ‘m opgehaald. Gewapend met een grote papieren zak met hét jasje erin naar huis en gauw opengemaakt. Ik had ‘m in het rood nog niet in het echt gezien en aangezien ik qua roodtinten kieskeurig ben, was het even de vraag of de kleur goed was.

De kleur was perfect! Een mooie helderrode kleur die vlammend is in het zonlicht. Later zag ik de foto van de site voorbij komen en het viel me gelijk op dat de kleur in het echt veel mooier is! Ik ben echt heel blij met deze aankoop!