Even een huishoudelijke mededeling. Zoals je misschien is opgevallen, is het de laatste twee weken erg rustig op mijn blog. Zelfs de standaard Weekly Snaps op zondag heb ik deze week verzuimd. Ik heb besloten aankomende zondag er dan maar één van 2 weken te doen.

Er is niets aan de hand, het is meer dat ik momenteel even druk ben met andere dingen en bloggen er dan niet altijd nog van komt. Ook ben ik een weekje nogal in de lappenmand geweest.

Eerst ziek (grieperig) en daarna nog tot afgelopen zaterdag rondgelopen met heel vervelende buikpijn waardoor ik weinig anders deed dan me rustig houden en op de bank hangen, dat was de enige manier waarop ik de pijn onder controle kon houden.

Ook is het misschien wel eens goed om even een ‘break’ te hebben, ik kan mezelf wel mooi verplichten om elke dag één blog te schrijven, maar ik was inmiddels al op het punt beland dat het echt een ‘moetje’ werd en dat ik het niet in de eerste plaats voor mijn plezier deed.

Aangezien het niet mijn werk is en ik met bloggen ook niets verdien, is het helemaal niet erg als er weer eens een wat rustigere periode is, vind ik. Op die manier kan ik mezelf de tijd gunnen om weer wat meer inspiratie te krijgen dan dat ik me na het schrijven van de ene blog al zorgen maak of ik wel iets weet voor de volgende. Dat is niet de manier.

Overigens viel me op dat de laatste blogpost van vorige week niet op Bloglovin’ verschenen is. Hij staat er nog steeds niet op, terwijl de RSS-feed (die Bloglovin’ gebruikt om de artikelen weer te geven) wel gewoon werkt. Ik moet zeggen dat ik vanaf het begin al geen fan van dit systeem ben geweest, maar aangezien veel bezoekers er wel gebruik van maken bied ik wel de mogelijkheid om mijn site via Bloglovin’ te volgen.

Check dus ook even de blogpost hiervoor. Die kun je heel makkelijk bereiken door op de link met het pijltje naar links bovenaan deze blogpost te klikken. Het is een item over mijn nieuwe aanwinst: een rood suède bikerjack. Je kunt natuurlijk ook gewoon deze link aanklikken. 🙂