Het is rustig op EstrellaWeb de laatste dagen. Het komt er niet van om te bloggen, omdat ik niet weet waarover en ik ook ergens mee bezig ben wat veel werk en voorbereiding vereist. Desondanks wel de traditionele zondag-blogpost met dit keer ongelofelijk veel foto’s! Omdat het nogal een verhaal wordt als ik bij elke foto tekst zet, ga ik ze groeperen.

maandag 5 maart

1. Mijn diner bij kaarslicht. Veel ‘diner’ is ‘t niet, maar ik eet bijna altijd brood, omdat ik een hekel aan koken heb en ik brood minstens zo lekker vind. Deze keer gevarieerd met onder meer een tosti en een meergranenbolletje. 2. Eindelijk m’n make-up kwasten weer gewassen, dat was hard nodig! 3. Bij Aldi voor een flitsboodschap. Deze herdershond lag zo mooi naast de fietsen, dat ‘t net leek of hij ze aan het bewaken was. 4. Eens in de zoveel tijd moet ik ‘mijn’ huis weer ‘ns op de foto zetten. Ik ben al jaren verliefd op dit huis!

Diner bij kaarslicht

Make-up kwasten wassen

Waakhond

Mijn favoriete huis

dinsdag 6 maart

1. Busje van Haars Tours. Taxibedrijf Haars heeft sinds het voorjaar van 2011 ook een touring tak en daarvoor een aantal zeer flitsende mini-touringcars aangeschaft. Ik heb er vorig jaar een keer in gezeten toen ik als verkeersregelaar werkte voor en je zit als een koning! 2. Mijn op Ebay bestelde Fazer patch, blij mee! 3. Foto van Bas en mij, gemaakt in zo’n bolle spiegel die je wel eens langs de weg ziet staan. Het is net een lachspiegel zo!

Leuke bus

Gekke spiegel

Fazer patch

woensdag 7 maart

1. Gezichtsmasker van HEMA met aardbeien-slagroom-vanille geur. Ik zou haast smaak zeggen, want ‘t rook zo lekker, dat ik de neiging heb moeten weerstaan om het te proeven. Het was in elk geval goed voor m’n koppie. 🙂 2. Micky lag op schoot en ik maakte een foto. Door de lens van m’n iPhone zag ik opeens nog een zwart kopje. Molly was ook op schoot gekropen! 3. Vrolijke teenslippers bij HEMA! Ik zou nooit, maar dan ook nooit slippers als deze kopen, maar het zag er zo vrolijk uit dat ik er wel een foto van moest maken.

Micky en Molly

Gekke slippers

Gezichtsmasker van HEMA

donderdag 8 maart

1. Een foto van mij, nadat ik m’n haar net gestijld had. Het verschilt per keer of het echt goed zit, dit keer was dat wel het geval. Sowieso vind ik ‘t leuk dat mijn haar al echt langer wordt. Overigens was ik hier iets te royaal met de highlighter aan de slag geweest. 2. Mijn huiswerk voor de vergadering van die avond: Een PDF bestand bestaande uit 28 pagina’s ambtelijke taal. 3. Vergadering over het bestemmingsplan voor de binnenstad. 4. Deze had ik voorzien van de tekst ‘Lekker plat door de bocht met je straaljager?’ op Twitter gezet.

Selfie met steil haar

Verkeersregelaars instructie doornemen

Vergaderen

Boog in de lucht

zaterdag 10 maart

1. Bas die lui in bed lag, onder de dekens en met z’n kop op mijn kussen, wat ie eigenlijk niet mag. 2. M’n moeder was hier gister even en heeft gelijk m’n nieuwe patch achterop mijn Yamaha jasje genaaid. 3. Deze zagen we bij EP in de etalage. Een TV voor op de kinderkamer, met een bordje ‘tegen elk aannemelijk bod’. 4. Eindelijk korte metten maken met die Ducati poster in de woonkamer. Ik wil m’n favoriete motor aan de muur en heb bij gebrek aan leuke posters er zelf maar één laten drukken bij HEMA.

Bas verstopt zich

Yamaha!

Kinder TV

Aanstaande poster

zondag 11 maart

En dan de laatste twee. Links een zwart-wit foto van Bas die op de grond voor z’n mandje ligt. Ik heb de foto vanaf de vloer genomen, dus heb je een andere invalshoek. Ik vind ‘m wel schattig! De tweede is een panoramafoto, die ik tijdens m’n fietstochtje maakte. Ik heb al vaker foto’s vanaf de Merwedebrug gemaakt, maar een panorama nog niet.

Bas in zwart-wit

Merwedebrug panorama