Het is rustig hier de laatste dagen. Het komt er niet van om te bloggen, omdat ik niet weet waarover en ik ook ergens mee bezig ben wat veel werk en voorbereiding vereist. Desondanks wel de traditionele zondagpost met dit keer veel foto’s! Omdat het nogal een verhaal wordt als ik bij elke foto tekst zet, ga ik ze groeperen.

maandag 5 maart

 • Mijn diner bij kaarslicht. Veel ‘diner’ is het niet, maar ik eet bijna altijd brood, omdat ik een hekel aan koken heb en ik brood minstens zo lekker vind. Deze keer gevarieerd met onder meer een tosti en een meergranenbolletje.
 • Eindelijk m’n make-up kwasten weer gewassen, dat was hard nodig!
 • Bij ALDI voor een sboodschap. Deze herdershond lag zo mooi naast de fietsen zodat het net leek of hij ze aan het bewaken was.
 • Eens in de zoveel tijd moet ik ‘mijn’ huis weer ‘ns op de foto zetten. Ik ben al jaren verliefd op dit huis!

dinsdag 6 maart

 • Busje van Haars Tours. Ze hebben sinds het voorjaar van 2011 ook een touring tak en daarvoor een aantal zeer flitsende mini-touringcars aangeschaft. Ik heb er vorig jaar een keer in gezeten toen ik als verkeersregelaar werkte voor en je zit als een koning!
 • Foto van Bas en mij, gemaakt in zo’n bolle spiegel die je wel eens langs de weg ziet staan. Het is net een lachspiegel zo!
 • Mijn op eBay bestelde Fazer patch, blij mee!

woensdag 7 maart

 • Gezichtsmasker van HEMA met aardbeien-slagroom-vanille geur. Ik zou haast smaak zeggen, want ‘t rook zo lekker dat ik de neiging heb moeten weerstaan om het te proeven. Het was in elk geval goed voor m’n koppie. :-)
 • Micky lag op schoot en ik maakte een foto. Door de lens van m’n iPhone zag ik opeens nog een zwart kopje. Molly was ook op schoot gekropen!
 • Vrolijke teenslippers bij HEMA! Ik zou nooit, maar dan ook nooit slippers als deze kopen, maar het zag er zo vrolijk uit dat ik er wel een foto van moest maken.

donderdag 8 maart

 • Een foto van mij, nadat ik m’n haar gestijld had. Het verschilt per keer of het echt goed zit, dit keer was dat wel het geval. Sowieso vind ik ‘t leuk dat mijn haar al echt langer wordt. Overigens was ik hier iets te royaal met de highlighter aan de slag geweest.
 • Mijn huiswerk voor de vergadering van die avond: Een PDF bestand bestaande uit 28 pagina’s ambtelijke taal.
 • Vergadering over het bestemmingsplan voor de binnenstad.
 • Deze had ik met ‘Lekker plat door de bocht met je straaljager?’ op Twitter gezet.

zaterdag 10 maart

 • Bas die lui in bed lag, onder de dekens en met z’n kop op mijn kussen, wat ie eigenlijk niet mag.
 • M’n moeder was hier gister even en heeft gelijk m’n nieuwe patch achterop mijn Yamaha jasje genaaid.
 • Deze zagen we bij EP in de etalage. Een TV voor op de kinderkamer, met een bordje ‘tegen elk aannemelijk bod’.
 • Eindelijk korte metten maken met die Ducati poster in de woonkamer. Ik wil m’n favoriete motor aan de muur en heb bij gebrek aan leuke posters er zelf maar één laten drukken bij HEMA.

zondag 11 maart

 • Zwart-wit foto van Bas die op de grond voor z’n mandje ligt. Ik heb de foto vanaf de vloer genomen, dus heb je een andere invalshoek. Ik vind ‘m wel schattig!
 • Een panoramafoto die ik tijdens m’n fietstochtje maakte. Ik heb al vaker foto’s vanaf de Merwedebrug gemaakt, maar een panorama nog niet.