Nog net op de valreep. Alhoewel. Het is half elf, dus dat valt ergens nog wel mee. Moet je nagaan zeg: Er zijn alweer tien weken van 2012 voorbij. Nog even en het is weer kerst! Ondanks dat ik dacht dat ik amper foto’s had gemaakt deze week, bleek dat best mee te vallen!

27 februari

Zondag was een lekker relax-dagje. Uitgebreid gewandeld met Bas, een pot thee leeg gedronken, leuke film gekeken. Je kent ‘t wel. Ook lag er al een paar dagen een zak brood voor de eendjes, die ik later op de dag samen met Bas ben gaan voeren.

Zowel Bas als ikzelf zijn dol op eendjes en wat is er dan leuker dan met een zak oud brood richting de haven gaan om die beesten te voeren. Ze hadden al minder honger dan toen het nog vroor, maar het brood nam gretig aftrek door de eenden en ook een stel hebberige en herrie makende meeuwen. 🙂

Eendjes

29 februari

Dit is een foto met een verhaal. Deze week was er een strijd gaande tussen Micky en Bas, die beiden in dezelfde mand wilden. Precies toen ik deze foto maakte, was Bas net uit z’n mandje gestapt omdat ik hem iets wilde geven en letterlijk achter z’n rug om, zie je Micky erin kruipen.

Bas had net achterom gekeken en gezien dat het een kwestie van opgestaan, plaats vergaan was, en kijkt heel beteuterd. Ik vond ‘t wel zielig voor hem, zeker omdat ik hem tenslotte uit z’n mandje geroepen had. Schrale troost was dat er dus wel wat lekkers tegenover stond.

De ketting komt van Ebay en heb ik zo’n beetje elke dag gedragen. Het leuke van de ketting is dat je hem op verschillende manieren kunt dragen, doordat je hem op verschillende hoogtes vast kan maken. Op deze manier vind ik het mooist, het idee als van een Y-ketting.

1 maart

Ik ontdekte het populaire Draw Something, waarbij je een tekeningetje maakt voor een andere speler die moet raden wat het is en daarna een tekeningetje voor jou moet maken. Hier had ik een hele lastige. Ik dacht eerst dat het een olifant was en toen iets met een kraan. Uiteindelijk bleek wingnut te zijn, in het Nederlands is dat een vleugelmoertje. Dat vergeet ik dus nooit meer!

En nóg een ketting! Woensdag ben ik naar Druïde geweest voor wierook. Ook vond ik daar het soort kettinkje waar ik al even naar op zoek was: een koord met een steentje. Deze vond ik heel mooi en heb ik gekocht. Het is een Herkimmer diamant.

2 maart

Nog een screenshot van m’n telefoon. Hier zie je mijn WordPress statistieken, waarin je kunt zien dat er afgelopen week veel bezoekers kwamen via zoekcriteria als ‘motorbeurs foto’s 2012’. Toen ik dat zag, vond ik ‘t best jammer dat ik dit jaar zo weinig foto’s gemaakt heb. Ach ja, het leverde in elk geval bezoekers op. Mijn Motorbeurs blogpost is inmiddels bijna 200 keer gelezen.

Statistieken van mijn blog

3 maart

Ik bestelde op Ebay KitKats in aparte smaken. Ik had erover gelezen op andere blogs en was nieuwsgierig geworden. Deze kreeg ik vrijdag. Hier zie je de Strawberry Cake KitKat, die ik ‘t minst lekker vond. Leuk geprobeerd, maar niet voor herhaling vatbaar.

Zaterdag zouden mijn moeder, oma en ik alsnog pannenkoeken gaan eten, wat de week ervoor niet doorgegaan was. Toen we bij oma waren, liepen daar de muskus-eenden rond. e eten uit je hand en lopen achter je aan.

En daar is de pannenkoek. Ik had dezelfde als meestal, gewoon omdat het de lekkerste is die ik er tot nu toe gegeten heb. Het is er één met appel, kersen, kaneelsuiker en slagroom en geloof me, hij was meer dan goddelijk!

We waren uiteindelijk met z’n vijven. M’n moeder, oma en ik, mijn oom en Basje was ook van de partij, die mag daar binnen en heeft ook de nodige stukjes pannenkoek gesnoept vanonder de tafel. 🙂 Het was in elk geval erg gezellig en iedereen heeft heerlijk gegeten.

4 maart

Als eerste een zwart-wit selfie. Ik vind het wel een stoere foto, vooral door de schaduwen en mijn haar dat zo uitgespreid ligt. De foto van de Merwede is met hetzelfde filter gemaakt. Ik had begin van de week al besloten dat ik van het weekend weer zou gaan fietsen en heb dat ook gedaan.

Ondanks dat ‘t iets frisser was dan gister, was ‘t goed te doen. Heb me uitgeleefd en had het bij thuiskomst bloedheet. Het was echt heerlijk. Jammer alleen dat het deze week gelijk weer kouder wordt, het moet boven de 10 graden zijn wil het fietsen lekker gaan, anders is het te fris.

Ik heb onlangs een nieuwe ontdekking gedaan: Klein gesneden stukjes appel met kaneel en dan twee minuutjes in de magnetron. Gezond en heel erg lekker! Tot slot een foto van de zoveelste pot thee die ik deze dag gedronken heb. Lekker!